Huawei Mate 20 Pro. Care sunt caracteristicile cheie ale acestui telefon echipat

Huawei Mate 20 Pro. Care sunt caracteristicile cheie ale acestui telefon echipat

O îmbunătățire a modelului P20 și la pachet cu funcții inteligente, Huawei Mate 20 Pro este în continuare un concurent serios pentru cele mai bun smartphone-uri ale anului 2019.
Huawei Mate 20 Pro este cu siguranță unul dintre cele mai populare telefoane emblematice ale anului 2018 și nu este greu de văzut de ce, datorită foii de specificații stivuite. Dar hai să îți explicăm de ce spunem acest lucru.

Design
Huawei Mate 20 Pro este un dispozitiv absolut frumos. Încă o dată, firma a mers cu un design sandwich de sticlă și, încă o dată, există o opțiune pentru culorile gradient. Modelul Twilight este cu siguranță cel mai sexy.
Crepuscul de pe Huawei Mate 20 Pro este diferit de cel al P20. Pe Mate 20, gradientul trece de la negru la violet la albastru, în timp ce pe P20 a trecut de la violet la cyan. Spatele este un finisaj neted din sticlă.
Chiar în centru, în partea de sus a dispozitivului, se află un design nou pentru modulul camerei, care este pătrat cu colțurile rotunjite. Este foarte frumos să vezi că Huawei vine cu un design original în acest domeniu. De asemenea, este plăcută camera în centrul dispozitivului. Dintre cele patru colțuri, blițul este în stânga sus, în timp ce în celelalte colțuri sunt lentile pentru camere.

În partea dreaptă a dispozitivului, vei găsi butonul de pornire și, deasupra, butoanele de volum. În partea de jos există un port USB Type-C pentru încărcare și un slot nano-SIM. Nu mai există un jack audio de 3,5 mm și un alt lucru pe care nu îl vei găsi nicăieri este cititorul de amprente. Asta pentru că senzorul de amprentă este pe afișaj.
Huawei s-a gândit la un design aproape fără bretoane, cu margini curbate la stânga și la dreapta pe ecran.

Afişaj
Ecranul de pe Huawei Mate 20 Pro este de 6,39 inci cu o rezoluție de 1.440 x 3.120, oferindu-i un raport de aspect 19,5 : 9. Mate 20 Pro are cu siguranță cei mai mulți pixeli de pe un telefon Huawei. Da, dispozitivul se simte înalt și îngust, mai ales că Huawei a curbat marginile laterale ale dispozitivului. Ecranul este unul AMOLED. Senzor de amprentă pe display și recunoaștere facială Huawei a integrat autentificarea biometrică pe Huawei Mate 20 Pro, incluzând senzori de adâncime în breton pentru o recunoaștere facială reală și un senzor de amprentă pe ecran.

Camera
Camerele Huawei sunt iubite de toată lumea și același lucru se întâmplă și cu cele de pe Huawei Mate 20 pro. Un motiv este senzorul de 40 de megapixeli. Există de asemenea o configurație cu lentile triple care face chiar mai mult decât zoom-ul fără pierderi pe care l-ai obține dintr-o imagine de 40MP. Există un obiectiv de 8MP pentru zoom optic 3x, ceea ce înseamnă că are un câmp vizual mai mic decât obiectivul principal. De asemenea, există un obiectiv cu unghi larg de 20MP. Toate lentilele sunt certificate Leica.

Desigur, firma continuă și cu camera sa AI, care este și mai bună acum cu procesorul Kirin 980. Există, de asemenea, o caracteristică numită Focus predicativ 4D, care este menită să se concentreze pe obiecte în mișcare. Există îmbunătățiri și la modul Noapte, iar camera frontală are acum modul portret, datorită senzorilor de adâncime.

Nici despre performanța acestui telefon nu putem spune nimic rău, dar nimic nu bate camera. Cred cu adevărat că Huawei Mate 20 Pro este cel mai bun telefon general din 2018.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.