Hypermarketul cora ajută școlile de la țară: 360 de ghiozdane donate în județul Arad, 4.200 în toată țara!

Hypermarketul cora ajută școlile de la țară: 360 de ghiozdane donate în județul Arad, 4.200 în toată țara!

cora Arad a donat 360 de ghiozdane cu rechizite copiilor de la școlile gimnaziale din comunele Frumușeni și Fântânele, în cadrul celei de-a treia ediții a campaniei «Școlile de la țară».

Prin această campanie, cora România a donat în prima zi de școală 4.200 de ghiozdane cu rechizite către 35 de școli, în principal rurale, din jurul Bucureștiului și orașelor în care cora are magazine.

„Acesta este al treilea an în care cora Arad, parte a comunității arădene, vine în sprijinul copiilor care au nevoie de susținerea noastră atunci când fac primul lor pas spre educație. Trăim alături de cei mici emoția și bucuria primei zile de școala, a primilor pași spre spre o viața mai bună. Am speranța că lucrurile mici pe care le realizăm astăzi îi vor îndruma peste ani să devină oameni responsabili, cu împliniri cât mai mari”, a declarat Ionela Bercu, directorul cora Arad.

„Această campanie ne provoacă, an de an, tuturor multă emoție pentru că ajutăm școli rurale defavorizate. Nimic nu e mai important pentru dezvoltarea unei țări decât educația copiilor și suntem fericiți că putem dezvolta această campanie în școli care au rurale. În fiecare an, oferim mii de ghiozdane echipate pentru școală și sperăm să oferim cât mai multe de la an la an, deoarece cora nu este numai un magazin într-o comunitate, ci un vecin, un prieten care ajută când este nevoie de ajutor”, a declarat, la rândul său, Thierry Destailleur, Director General de Exploatare al cora România

Suma reprezentând contravaloarea totală a ghiozdanelor cu rechizite constituie 2% din vânzările produselor marca cora în luna august, la care s-au adăugat contribuții de la o parte din furnizorii cora.

cora România are în prezent doisprezece magazine: patru la București, două la Constanța și câte unul la Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Ploiești și Bacău.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.