I S-A COLORAT toată PIELEA ROZ după ce a folosit un PRODUS COSMETIC pe care toate femeile ÎL ADORĂ. Ce a făcut ca să REVINĂ la normal!

I S-A COLORAT toată PIELEA ROZ după ce a folosit un PRODUS COSMETIC pe care toate femeile ÎL ADORĂ. Ce a făcut ca să REVINĂ la normal!

Atunci când achiziționăm un produs de înfrumusețare pe care nu l-am mai folosit, ar trebui să citim mai întâi instrucțiunile de pe ambalaj. Este sfatul pe care îl dă o tânără din Marea Britanie, după ce a aflat pe pielea ei, la propriu, cum este să folosești neadecvat un produs.

Abi Shenton (FOTO) a cumpărat o spumă de baie solidă de la Lush. Tânăra a crezut iniţial că este săpun, aşa că a folosit-o cu încredere pe tot corpul, inclusiv pe faţă. După câteva secunde a observat că toată pielea i se colorase în roz.

Speriată, Abi i-a contactat pe Twitter pe reprezentanţii locali ai companiei, care s-au arătat la fel de surprinşi ca și ea. La scurt timp, fata şi-a dat seama că nu folosise corect produsul şi şi-a explicat greşeala.

„Modul corect de întrebuinţare e să pui produsul în cadă şi să-l diluezi cu apă, dar eu am crezut că e săpun”, a explicat tânăra, care a fost nevoită să facă băi repetate pentru a reuși să scape de culoarea roz de pe piele.

„Am folosit greşit produsul. O prietenă care lucrează la ei m-a ajutat să scap de culoare cu suc de lămâie şi ulei de măsline”, a mai spus Aby.

comp-lush

Sursa: metro.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.