Igaş ARUNCĂ în AER PNL Arad: „Să treceți pe la împărtășanie cu toții!” (SONDAJ în facsimil)

Igaş ARUNCĂ în AER PNL Arad: „Să treceți pe la împărtășanie cu toții!” (SONDAJ în facsimil)

Fostul senator şi ministru Constantin Traian Igaş le-a transmis un mesaj colegilor săi liberali după ce a fost inclus într-un sondaj de opinie ca posibil candidat la funcţia de primar al Aradului la alegerile din 2020.

Potrivit lui Igaş, sondajul de opinie arată clar că direcția în care merge PNL Arad nu este una tocmai bună în opinia arădenilor.

„Dragi colegi liberali și onorată conducere județeană de partid!

Înțeleg că zilele acestea în municipiul Arad s-a derulat un sondaj de opinie în care am fost inclus ca posibil candidat la Primăria Municipiului Arad. Acest lucru mă onorează, dar cel mai mult mă onorează încrederea de care mă bucur în rândul arădenilor, oameni pentru care am încercat să fac lucruri bune din funcțiile prin care am trecut, și pentru care încerc să fac același lucru din zona privată unde activez în prezent!
Mă îngrijorează faptul că acest sondaj de opinie ne arată clar că direcția în care mergem nu este una tocmai bună în opinia arădenilor. Ne mai arată un lucru foarte clar: din oameni mici în comportament și în caracter nu poți face combatanți politici adevărați cu care să câștigi bătălii politice serioase!
Cred că arădenii s-au săturat de injurii fără de sfârșit între adversarii politici și vor să simtă că cei aleși în funcții importante fac ceva concret pentru ei!
P.S. Treziți-vă până nu este prea târziu, dragi colegi și apucați-vă de muncă adevărată și cinstită!
P.S.S. Vă asigur de tot sprijinul meu, cu o singură condiție: să treceți pe la împărtășanie cu toții!”, le-a transmis Constantin Traian Igaş colegilor săi liberali.

Fostul ministru a pus la dispoziţia opiniei publice şi două pagini din sondajul derulat de liberali:

Cuvinte cheie
  1. felicitari! un om cu atitudine

    Raspunde
  2. Zdreamta de Igas vorbește . Pai Mah analfabetule , degeneratule , ai ajuns tu sa dai lecții .
    Ai uitat cine ești ? Du-te înapoi la lăutari unde îți e locul , penalule . Fost “ministru” , om de 2 lei .

    Raspunde
  3. Nu e lupta noastră, dragi arădeni! Se bat lupii pe ciolan. Niciunul nu-i bun, sunt la fel de hoți și prefăcuți. Tot ce a spus Branco Nero despre foștii lui tovarăși este adevărat, dar e valabil și pentru el.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.