Igaş, către Falcă: „Ghiță, dacă pleci din PNL oprești hemoragia și intri în istoria bună!”

Igaş, către Falcă: „Ghiță, dacă pleci din PNL oprești hemoragia și intri în istoria bună!”

Constantin Traian Igaş, fost ministru şi senator al PNL, a reacţionat ca urmare a plecării deputatului Eusebiu Pistru din filiala judeţeană a liberalilor arădeni.

„Pleacă un deputat !!? Nu este de bine !!!! Reușește cineva să preia munca lui !!?? Lumea zice că ba !? Mai pleacă cineva !!? Sper că nu !!!”, a postat Igaş pe Facebook.

Acesta i-a sugerat preşedintelui PNL Gheorghe Falcă să plece din partid, ca să oprească „hemoragia” de care suferă PNL Arad. „Ghiță, dacă pleci din PNL oprești hemoragia și intri în istoria bună!”, a spus Constantin Traian Igaş.

Unele surse indică faptul că Igaş va fi exclus din PNL ca urmare a poziţiilor critice pe care le-a avut în ultima vreme la adresa conducerii filialei judeţene.

Loading...
 1. A uitat jegosul IGAS ca FALCA l-a facut ministru de interne.Daca a plecat PISTRU de la PNL nu au pierdut nimic .

  Raspunde
 2. Ghita ramai caci PNL-ul va creste fara astia…!

  Raspunde
 3. NU tie RUSINE sa comentezi? Falca dupa ce t-ea facut parlamerntar (n-ea obligat sa te votam) cu acordul lui ai ajuns ministru.Tu sti cati Igas si Pistru sunt in PNL? multi si mi se pare normal sa fie promovati pe rand ,pt ca toti muncim pt acest partid. Sau va credeti ELITE?(profesorii vostri stiu ce capacitate inelectuala avti) Stai in pozitia in care esti si munceste pt PNL ca si noi am muncit pt tine sa ajungi ce ai fost

  Raspunde
  • faci cinste mirele pentru apararea oamenilor de categoria ta. De astia chiar nu are nevoie PNL-ul, oameni cu 3 clase primare ( vezi cum scrii ” t-ea facut”,
   ”n-ea obligat ”, ”avti) ”. Deci hala PNL , partid istoric de elite si intelectuali, cu gunoaiele PDL-iste, oameni cu n facultati facute pe sub pres noaptea.

   Raspunde
 4. Jeguri PDL-iste, atata tot . Nu avem nevoie nici de Jitza, nici de Cionca si nici de Igas sau Pistru. Cand ne scuturam de ei vom fii iar PNL. Pana atunci toti sunt raspanditi peste tot, in celelalte partide liberale

  Raspunde
 5. faci cinste mirele pentru apararea oamenilor de categoria ta. De astia chiar nu are nevoie PNL-ul, oameni cu 3 clase primare ( vezi cum scrii ” t-ea facut”,
  ”n-ea obligat ”, ”avti) ”. Deci halal PNL , partid istoric de elite si intelectuali, cu gunoaiele PDL-iste, oameni cu n facultati facute pe sub pres noaptea.

  Raspunde
 6. IGAS ar fi bun alaturi de ceilalti analfabeti functionali la ALDE, prin plecarea gunoaielor si a oportunistilor semidocti se face o curatenie buna si benefica.

  Raspunde
 7. Capusa nu se deprinde de bunavoie. Daca are putere reala, PNL se va scapa de Falca. Daca nu, se vor scufunda odata cu el.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.