Igaş, despre PNL Arad: „Boală lungă, moarte sigură”. Scrisoare deschisă pentru Ludovic Orban

Igaş, despre PNL Arad: „Boală lungă, moarte sigură”. Scrisoare deschisă pentru Ludovic Orban

Constantin Traian Igaş, fost ministru şi senator liberal, a adresat o scrisoare deschisă în atenţia preşedintelui PNL Ludovic Orban şi a lui Daniel Buda, preşedintele Curţii de Onoare şi Arbitraj a partidului.

Igaş le cere celor doi să invalideze rezultatele alegerilor interne din PNL Arad şi să dea astfel filialei şansa „să se reconstruiască pe principii mai sănătoase”.

„Scrisoare deschisă adresată colegilor liberali, domnului președinte Ludovic Orban și domnului Daniel Buda!
«Boală lungă, moarte sigură», este cuvântul de ordine în filiala noastră!!!
Cunoașteți cu toții faptul că alegerile din filiala noastră au fost organizate fără respectarea statutului și a regulilor de bun simț care trebuie să ne călăuzească pe toți cei care dorim sa facem politică! Deși există o contestație depusă și un răspuns la această contestație prin care se recunoaște faptul că statutul a fost călcat în picioare, lucrurile stau «înțepenite» din lipsă de curaj și fermitate a decidenților de la centru!!!
Dragi colegi decidenți, este albă sau este neagră situația de la Arad !!?? A trecut mai bine de jumătate de an de când bâjbâiți prin întuneric, timp în care am mai pierdut o primărie, am mai pierdut câțiva membri marcanți pentru organizația noastră și, ce este şi mai grav, starea în care ne aflăm îi face pe unii aleși locali, și nu numai să privească cu interes spre alte zări!!!
Sentimentul de neîncredere și tensiune din interiorul filialei va fi decontat la următoarele competiții electorale, iar voi veți fi părtași în condițiile în care tolerați încălcările de statut!!! Invalidând alegerile din primăvară dați o șansă filialei să se reconstruiască pe principii mai sănătoase!!!”, afirmă Constantin Traian Igaş în scrisoarea deschisă.

  1. … spuse intelectualul PNL-ului.

    Raspunde
  2. un branconier frustrat! semianalfabet

    Raspunde
  3. IGAS! a trecut vremea ta si a altor semianalfabeti si oportunisti ,altceva nu stii sa faci ? Vremea semidoctilor in politica a trecut, sau va trece.

    Raspunde
  4. A trecut vremea lui Igas, dar este cam rau cu ce am ramas… Nu doar in PNL!

    Raspunde
  5. Ia-ti consateanul tau din fruntea consilului judetean , du-te la omul care te-a lansat in politica primarul Aradului si lasati PNL-ul . Ati contaminat PNL-ul ,fostii pd-isti, sunteti o ciuma portocalie .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.