Igaş explică de ce PNL a pierdut alegerile la Arad: S-a înlocuit bunul simţ cu aroganţa

Igaş explică de ce PNL a pierdut alegerile la Arad: S-a înlocuit bunul simţ cu aroganţa

Fostul senator Constantin Traian Igaş este un alt liberal care a spus lucrurilor pe nume la Arad, după ce PNL a pierdut alegerile în faţa PSD.

„Sunt câteva gânduri care mă încearcă la această oră! Ne întrebăm și ne mirăm cum de a câștigat la Arad, după atâta timp, PSD! Simplu! Odată cu plecarea dlui. Seculici din fruntea organizației noi am aruncat democrația la coșul de gunoi, gunoi pe care l-am strâns în mulți saci și i-am dat PSD-ului în campanie. Evident că acești saci cu gunoiul de sub preșul nostru nu a fost primit nici de PSD, dar nici de arădeni, care au văzut repede că acolo este ascunsă democrația lăsată de singurul președinte adevărat pe care l-a avut filiala noastră!!! Am înlocuit câteva valori cu altele!!! Și aici vreau să fac referire și la colegiul meu senatorial. Pe Valea Mureșului am înlocuit onestitatea cu fariseismul și duplicitatea, iar în Lunca Mureșului omenia și bunul simț cu aroganță, amenințări și presiune pe oamenii buni! Asta este realitatea filtrată de ochii mei și a celor care ne-au susținut până ieri și sunt convins că ne vor susține și mîine dacă schimbarea începe cu noi, cu noi cei aroganți, cu noi cei frustrați, cu noi cei fripturiști după funcții și avantajele venite de pe urma lor!!!

Da, azi ne merităm soarta!

P.s. Cineva spunea ceva de demisii de onoare ! (dar acestea pot veni doar de la oameni de valoare)

P.p.s. Cu ce am venit noi în fața electoratului? Cu povești cum că am văzut un curcubeu care prevestea faptul că vom mânca pizza pe săturate!!!

P.p.s. Alegătorii, arădenii, au făcut curățenie și ne-au dat un răspuns clar. Este bine pentru că de aici putem să construim pe baze corecte și valori solide. Până acum, chiar și la alegerile locale, am avut răspunsuri jumătăți de măsură, ceea ce le-a permis unora să se ascundă după deget și să interpreteze ca victorie un curent care se contura clar și care s-a văzut la alegerile de ieri!”, a spus, zilele trecute, Constantin Traian Igaş.

Loading...
  1. Da tu ce mai vrei ? Nu_ți ajunge cât ai vegetat in parlament ?Stai si taie poorci ca fac alții politică.

    Raspunde
  2. dar imi spui si mie cand a existat bun simt la fostul pdl !? cat tupeu (adica nesimtire) continua sa aibe astia… mai bine iti faceai scolile pe bune, poate va invata si ceva bunsimt!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.