IKEA recheamă DE URGENȚĂ un produs, după ce MAI MULȚI COPII S-AU RĂNIT din cauza lui

IKEA recheamă DE URGENȚĂ un produs, după ce MAI MULȚI COPII S-AU RĂNIT din cauza lui

Dacă te numeri printre clienții IKEA și i-ai cumpărat copilului tău jucării de la ei, trebuie să verifici dacă nu cumva i-ai achiziționat acest produs, care este foarte periculos pentru micuțul tău.

Ikea le recomandă clienţilor care au cumpărat pelerina de liliac Lattjo pentru copii să nu îi mai lase să se joace cu ea şi să o aducă înapoi la magazinul din Băneasa unde vor primi înapoi suma integrală pe care au plătit-o pentru produs, chiar dacă nu mai au bonul de cumpărături.

Decizia companiei a fost luată după ce trei copii s-au rănit în jurul gâtului, în timp ce se jucau.

„Pelerina s-a blocat şi nu s-a putut desprinde cu uşurinţă. Niciun copil nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă, pentru a preveni riscul de strangulare sau de rănire în jurul gâtului, IKEA a luat măsuri de precauţie şi va retrage produsul (…) Clienţii care au cumpărat pelerina de liliac LATTJO sunt invitaţi la departamentul Relaţii Clienţi din magazin pentru a primi înapoi integral suma de bani plătită pe produs începând chiar de astăzi. Dovada plăţii (bonul) nu este necesară pentru o returnare integrală a sumei”, precizează reprezentanţii IKEA.

lattjo-eagle-feet-pair-assorted-colors__0349449_PE535821_S4 lattjo-bat-cape-black__0350086_pe535680_s4

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.