Ilan Laufer la Arad, cu „Caravana forței antreprenorilor români”

Ilan Laufer la Arad, cu „Caravana forței antreprenorilor români”

Fostul ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat Ilan Laufer și Caravana forței antreprenorilor români au poposit marți la Arad pentru o întâlnire cu mediul de afaceri apropiat Alianței pentru Unirea Românilor.

Cu acest prilej, Ilan Laufer a susținut și conferință de presă în care a vorbit despre sprijinul pe care dorește să-l ofere IMM-urilor și antreprenorilor, despre soluțiile pe care AUR le are pentru aceștia prin programul de guvernare.

„Scopul principal este acela de a le ușura antreprenorilor calea de a accesa fonduri europene”, a spus Ilan Laufer, care a identificat lipsa finanțărilor ca principala problemă cu care se confruntă antreprenorii români.

Acesta a vorbit și despre introducerea de către guvernanți a noi impozite pentru mediul de afaceri, „deși au promis că nu vor face asta”, dublate de eliminarea unor facilități pentru agricultori, IT sau constructori, lucru care s-a reprecutat negativ asupra mediului de afaceri.

Fostul ministru a promis că va realua programul Start-Up Nation dacă AUR va ajunge la guvernare și a mai vorbit și despre așa-zisele companii de familie, în care impozitarea să nu se aplice decât de la suma de 100.000 de euro în sus, cu condiția ca respectivele companii să creeze câte două noi locuri de muncă.

La conferința de presă a lui Ilan Laufer a participat și Dan Artimon, președintele AUR Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.