Ilie Cheşa (PSD): „Fără nici o noimă, administraţia locală transformă Aradul în Beirut”

Ilie Cheşa (PSD): „Fără nici o noimă, administraţia locală transformă Aradul în Beirut”

Consilierul local PSD Ilie Cheşa se întreabă ce tip de logică îl animă pe Gheorghe Falcă când determină şi tolerează ca drumurile şi trotuarele Aradului să fie făcute „şvaiţer” şi asta în 8 cartiere concomitent. Orasul arată la propriu ca după bombardament iar perspectivele nu sunt deloc încurajatoare, opinează consilierul social democrat.

„Este suficient să intri pe mediile de socializare pentru a te lovi de comentariile îndreptăţite ale arădenilor care se revoltă de ceea ce se întâmplă în cartierele muncipiului. Fie că este vorba despre Grădişte, unde pavajul este spart pe suprafeţe extinse şi nu există ţipenie de muncitor în zonă, sau de Micălaca 3 unde tronează cratere imense în asfalt, peste tot persistă aceeaşi situaţie absurdă. Cât de limitat poţi să fii în gândire şi concepţie să deschizi atâtea şantiere în miez de toamnă fără a lua în considerare ploile de sezon şi ulterior ninsorile iernii. Pentru că fără a fi profet, nu este greu de anticipat riscurile inerente. Deja arădenii fac slalom printre gropi şi se expun zilnic la pericole extinse. Dincolo de discomfortul evident al cetăţenilor, apare un peisaj urban sinistru pe care nici măcar demagogia primarului nu îl poate cosmetiza. Sigur, Gheorghe Falcă nu este niciodată de vină, profetul, vizionarul, pedagogul politic ce împarte lecţii de administraţie şi conduită, Guvernului, societăţii sau parlamentarilor de Arad”, a declarat Ilie Cheșa.

„Nu spun aceste lucruri cu plăcere ori satisfacţie, pentru că nimănui nu îi convine să trăiască într-un oraş care arată ca după un cataclism nuclear, unul în care cetăţenii pleacă la muncă în cizme de cauciuc pentru ca seara să se descarce de indignare pe Facebook. Sigur, edilul poate să se spele «elegant» pe mâini şi să dea vina ca de obicei pe PSD,  pe ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor sau pe consilierii social-democraţi. Genul de discurs penibil care nu mai ţine, nici măcar la nucleul dur din PNL !”spune consilierul local PSD Ilie Cheşa.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.