Ilie Cheșa: Sub falsa mască a eficientizării serviciilor Primăriei se ascunde războiul tăcut Falcă – Bibarț pentru supremație în partid

Ilie Cheșa: Sub falsa mască a eficientizării serviciilor Primăriei se ascunde războiul tăcut Falcă – Bibarț pentru supremație în partid

Ilie Cheșa, consilier local municipal social – democrat, susține că sub falsa mască a eficientizării serviciilor Primăriei se ascunde războiul tăcut Falcă – Bibarț pentru supremație în partid.

Potrivit lui Cheșa, „PSD Arad nu poate fi de acord și nu va vota, în ședința CLM de miercuri, disponibilizările preconizate de primarul Bibarț la nivelul serviciilor Primăriei. După ce PNL a distrus o țară întreagă, agricultura, economia, sănatatea, cultura, acum dă undă verde la concedieri, sub diferite pretexte. Asta merită românii în opinia lor după ce viața devine pe zi ce trece tot mai grea. Și din acest motiv nu îi vom potența lui Bibarț supremația în PNL-ul local, în războiul tăcut cu Gheorghe Falcă, pentru că sub falsa mască a eficientizării activității instituțiilor, se ascunde de fapt tentativa de a elimina din Primărie o echipă fidelă fostului primar. Mutarea e politică și nu are nicio treabă cu reducerea costurilor”.

Consilierul social – democrat continuă pe același ton: „Dar haideți să vedem de unde vrea să taie Bibarț. De la Direcţia de Asistenţă Socială, ca mai apoi să ascută foarfeca la Cantina Socială. Adică exact din zona vulnerabilă, locuri unde Primăria chiar ar putea să dea o mână de ajutor arădenilor cu probleme de venituri. Adică taie tot pe fâșia săracului. Cât privește Poliția Locală acolo mișcarea e din nou gândită atent și e profund politică, pentru că a devenit o cutumă ca primarii liberali să-și subordoneze în mod clientelar structurile polițienești aflate în subordine. O nouă rundă pe tabla de șah Falcă-Bibarț. La o lună de la teribilul atentat de la Arad, primarul nu a învățat nimic! În loc să fie preocupat de siguranța cetățeanului gândește mișcări de adjudecare a teritoriului. PSD Arad nu poate gira așa ceva. Ne dorim un corp polițienesc profesionist, legalitate și protecție, totul sub umbrela siguranței arădenilor.”

Ilie Cheșa spune, însă, că social – democrații vor vota pentru restructurările de la Centrul Municipal de Cultură. „Pe de altă parte, vom vota cu conștiința linișitită restructurările de la Centrul Municipal de Cultură, organ de propagandă PNL, care numai cultură nu face, mai ales de când a devenit eminamente o jucărie liberală. Prin tonul imprimat, instituția a decredibilizat actul de cultură în Arad prin emanarea unui aer proletcultist, potrivit doar pentru tipul de populism primitiv al liderilor PNL. Am fost și am rămas sinceri cu arădenii, iar de la tribuna CLM nu vom face altceva decât să le reprezentăm în mod onest interesele.”

  1. Acest razboi pute deja:si la proprie si la figurat! Oricum domnul Bibart nu e canalizat pe nimic altceva,insa trebuie sa recunoastem,domnule Chesa,ca angajatii primariei „sufoca”statele de plata;de asemenea stimate domn,va rog,vizitati saloanele de infrumusetare si o sa ramaneti siderat cati angajati(angajate)le viziteaza in timpul programului de lucru;de asemenea e risipa a combustibilului fantastica,poate ne explicati dvs de ce un document,cu mesaj generalist,emis de Primarie trebuie sa aiba 3 semnatari?De ce este nevoie de un angajat doar sa intocmeasca documentul?Ceilalti sunt analfabeti? Si aici constatam risipa din banul public…In ambele institutii de mare cultura(CMCA si CCJA)este „mare aglomeratie”sunt angajati care se lauda cu timpul liber si leafa mare! Stiti ca in zona industriala nu poti bea apa sau cafea si nu poti fuma o tigara decat in pauza? Cu ce sunt mai superiori angajatii de la STAT? Vi se pare ok sa se plimbe prin magazine in timp ce sun platiti sa munceasca?

    Raspunde
  2. Ilie -vixulie, daca tot platesti articole servite, macar fi orientat si spune-i celui care ti le compune sa le faca conform coieficientului tau de intelighentie!

    Raspunde
  3. Da si asta din coate,din parti si da unde mai poate,in zadar,viitorul politic la PSD Municipiu va fi reprezentat de altii,Cristine,Pistrii,Turturici ,etc!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.