Ilie Sârbu, la Arad: „PSD va rămâne la guvernare indiferent de rezultatul alegerilor prezidenţiale”

Ilie Sârbu, la Arad: „PSD va rămâne la guvernare indiferent de rezultatul alegerilor prezidenţiale”

Ilie Sârbu, liderul de grup al senatorilor social-democraţi, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Arad, că PSD va rămâne la guvernare indiferent de rezultatul alegerilor prezidenţiale. Senatorul a mai spus că programul de guvernare a rămas neschimbat, fiind cel al USL.

„PSD va rămâne la guvernare indiferent de rezultatul alegerilor prezidenţiale, pentru că e greu de schimbat o asemenea majoritate parlamentară, solidă. De aceea, să fie liniştiţi cei de dreapta, că noi guvernăm după programul USL. Nu s-a schimbat nimic în programul de guvernare”, a spus Ilie Sârbu.

Acesta a ţinut să infirme şi informaţiile potrivit cărora Victor Ponta, dacă va ajunge preşedinte, va majora taxele şi impozitele. „Se vorbeşte mult că dacă Victor Ponta va fi preşedinte, vor fi taxe, impozite în plus, or, eu vă spun că nu se poate umbla la ceea ce există la ora actuală. Restul sunt interpretări. Dimpotrivă, dacă reducerea TVA la pâine s-a dovedit un succes, anul viitor vrem să o aplicăm şi la legume şi fructe şi chiar şi la carne”, a declarat Ilie Sârbu.

Acesta a avut şi o explicaţie pentru zvonurile care sunt aruncate pe piaţă în această perioadă: „În campanie se exagerează dintr-o parte, poate şi din cealaltă, dar trebuie să rămânem realişti.”

În aceeaşi conferinţă de presă, deputatul Ion Mocioalcă, responsabil de zonă, a declarat că nu crede că va mai fi o surpriză pentru nimeni dacă Victor Ponta va câştiga alegerile şi la Arad.

„Rezultatele de la alegerile europarlamentare de ne dau speranţe şi nu cred că va mai fi nici o surpriză dacă PSD va câştiga alegerile la Arad. Organizaţia de aici lucrează efecient, la firul ierbii, şi sunt foarte curios să numărărm voturile în noiembrie”, a spus Mocioalcă.

La conferinţa de presă de la Arad, alături de cei doi s-au aflat senatorul Mihai Fifor, deputatul Dorel Căprar, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Arad, şi deputatul Flavius Măduţa, preşedintele Organizaţiei Municipale.

Foto: Naşul TV

  1. Asa de bine lucreaza PSD Arad, incat dupa 16 noiembrie, firul ierbii de care vorbea tata-socru, va fi cosit si smuls din radacina.

    Raspunde
  2. dle Sirbu vorbiti prostii. daca nu iese Ponta in primavara zburati de la guvernare. pariu?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.