IMAGINEA ZILEI: Un singur om în bazine, în ziua deschiderii ȘTRANDULUI NEPTUN

IMAGINEA ZILEI: Un singur om în bazine, în ziua deschiderii ȘTRANDULUI NEPTUN

Ștrandul Neptun și-a deschis astăzi porțile pentru arădeni, inaugurarea acestuia fiind anunțată cu surle și trâmbițe de către primarul Aradului, Călin Bibarț.

Data inițială pentru deschidere a fost 1 iunie, dar primarul a decis că ar fi mai oportun să-l inaugureze în weekendul acesta, Ziua Copilului fiind într-o zi de marți.

Deși pregătirile au fost aprige și mediatizarea constantă, pe Ștrandul Neptun a bătut vântul, puțin și la propriu dar mai ales la figurat.

Am decis să facem o vizită pentru a imortaliza vizitatorii, în marea zi a deschiderii, însă am fost întâmpinați de un singur bărbat, la vârsta pensionării, care dădea ture prin bazinele de apă, încălzite pentru mulții vizitatori care, însă, au ezitat să apară.

Acum că mă gândesc, sunt primul arădean care inaugurează bazinele. Mă simt liber, fiind singurul de pe aici. Agitația primarului de a deschide Ștrandul acum mi se pare cam zădărnicită, oamenii s-au speriat de vreme”, ne-a spus unicul arădean care s-a bucurat, astăzi, de apa bazinelor.

Precizăm că vizita noastră a fost făcută intenționat în jurul orei 12, aceasta fiind o oră de vârf pentru Ștrand.

  1. ce ofera conducere strandului si implicit primaria pentru 22 lei?

    Raspunde
  2. un mare ……nimic

    Raspunde
  3. Îți oferă rest dacă plătești cu una de 50 ron.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.