UPDATE/ IMAGINI DRAMATICE! Autocar cu 33 de persoane, răsturnat în județul Arad. PLAN ROȘU de intervenție (GALERIE FOTO)

UPDATE/ IMAGINI DRAMATICE! Autocar cu 33 de persoane, răsturnat în județul Arad. PLAN ROȘU de intervenție (GALERIE FOTO)

Un autocar cu 33 de persoane s-a răsturnat, în această seară, în județul Arad, între localitățile Cuied și Buteni, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Până la această oră, șapte victime au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital.

Autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

De remarcat, că toate cele 33 de persoane s-au autoevacuat din autocar, precizează ISU, înainte de intervenția salvatorilor.

UPDATE/ „În ziua de 10 decembrie, în jurul orei 19, prin 112, a fost sesizat un accident rutier pe D.J. 792/C, în afara localității Buteni. Din primele informații, este vorba de un autocar cu 33 de persoane (1 șofer+32 de pasageri), care s-ar fi răsturnat într-un șanț. Autocarul este înmatriculat în județul Timiș și efectua un transport turistic. Testarea cu aparatul alcooltest a șoferului a indicat că acesta nu consumase alcool. În urma evaluărilor, șapte persoane din autocar au necesitat îngrijiri medicale, toate fiind rănite ușor”, a declarat purtătorul de cuvînt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.