Imagini spectaculoase cu județul Arad, prezentate într-o expoziție inedită

Imagini spectaculoase cu județul Arad, prezentate într-o expoziție inedită

Complexul Muzeal Arad prezintă o expoziție de fotografie la sediul Consiliului Județean, artistul fotograf Antonio Gandore, fiind cel care semnează lucrările.

Sediul Consiliului Județean Arad găzduiește în luna august o inedită expoziție de fotografie a tânărului artist Antonio Gandore. Expoziția de fotografie reprezintă un nou proiect de promovare a localităților pitorești de pe Valea Mureșului și de la poalele Munților Zărand, fiind vernisată în luna iulie în comuna Petriș și itinerată la Arad până la sfârșitul verii.

Expoziția de la Arad este realizată cu sprijinul Consiliului Județean Arad și al Complexului Muzeal Arad.

Proiectul fotografic reunește 20 de fotografii inspirate de peisajele pitorești ale zonei Săvârșin, localitate nominalizată de Consiliul Județean Arad pentru competiția „Destinația anului” în România. Fotografiile, care portretizează locuitorii satelor Corbești, Obârșia, Roșia Nouă, ocupațiile și meseriile uitate ale zonelor rurale de pe Valea Mureșului, sunt completate de o serie de fotografii despre fauna și flora Munților Zărand. De altfel, tânărul fotograf Antonio Gandore din Petriș este pasionat viața sălbatică, de natură, iar fiecare moment liber și-l petrece în mijlocul ei, căutând să îi descopere și dezvăluie comorile. Este membru activ al Asociației Forona, care promovează domeniul fotografiei de natură. Prin implicarea membrilor în proiecte ce vizează arta fotografică și protecția mediului, asociația sprijină conservarea zonelor naturale.

Din acest an Antonio Gandore colaborează cu Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Arad în proiectul de promovare a satelor de pe Valea Mureșului, care păstrează atmosfera de odinioară: Săvârșin, Petriș, Corbești, Obârșia, Roșia Nouă.

Expoziția este deschisă la sediul Consiliului Județean Arad (strada Corneliu Coposu) pe parcursul lunii August, program de vizitare Luni-Duminică: 9 – 17.

Intrarea este liberă.

Mai multe detalii despre arta fotografică a tânărului artist fotograf Antonio Gandore (comuna Petriș, județul Arad):

https://www.facebook.com/AntonioGandorePhotographer

https://www.youtube.com/channel/UCxd9mSaVh08m93U0hxCNISw/videos

Foto: Antonio Gandore

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.