IMAGINILE MOMENTULUI pe Internet. Și-a făcut cadou O MASCĂ și s-a bucurat de ea ca un copil! (VIDEO)

IMAGINILE MOMENTULUI pe Internet. Și-a făcut cadou O MASCĂ și s-a bucurat de ea ca un copil! (VIDEO)

Fericirea stă în lucrurile simple. O demonstrează o femeie, mamă a doi copii, care și-a făcut cadou de ziua ei masca unui personaj din „Star Wars”.

Un cadou care poate părea banal în ochii multora, dar care i-a adus lui Candace Payne pe lângă o bucurie imensă, și faimă în lumea întreagă.

Femeia s-a filmat cu telefonul mobil în timp ce se bucura ca un copil de cadou. Nu știm ce e mai molipsitor la imagini: masca celebrei creaturi Wookie din saga de science-fiction sau râsul nebunesc al femeii, provocat de faptul că masca este echipată cu un microfon imitând „vocea” lui Chewbacca.

Un lucru este, însă, cert: masca lui Chewbacca face acum senzație pe internet.

Clipul înregistrat de Candace a depășit recordul de vizionări pe Facebook Live, primind 136 de milioane de vizionări vineri, la patru zile după ce a fost postat pe rețeaua de socializare, devenind cel mai vizionat de la lansarea noii aplicații Facebook Live. Până acum recordul era deținut de Buzzfeed cu 10 milioane de vizualizări.

Acest lucru a făcut ca, în fiecare zi după postarea filmulețului, Candace Payne să fie invitată de câte o televiziune americană. Femeia a apărut în emisiuni televizate, dar a primit și complimente din partea producătorului faimosului serial „Star Wars”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.