Imobil cu noi LOCUINȚE și FIRME, în Arad. Unde se construiește

Imobil cu noi LOCUINȚE și FIRME, în Arad. Unde se construiește

Consilierii locali arădeni vor avea pe ordinea de zi a ședinței publice extraordinare de mâine și un proiect privind construcția unei noi clădiri în Arad.

Este vorba despre proiectul de hotărâre nr. 547/2019 privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal (P.U.Z.) și a Regulamentului Local de Urbanism (R.L.U.): „Construire Imobil Locuințe și prestări servicii P+4E+2Er” în municipiul Arad.

Imobilul urmează să fie construit pe strada Haiducilor la nr. 6 – 8, în cartierul Aradul Nou, și va avea 6 etaje.

Elaboratorii sunt proiectant general SC TARA PLAN și proiectant arhitectură SC ARHITECTONIC SRL, iar beneficiarul este SC Performance Special Buildings  SRL.

Funcţiunea principală este cea de locuinţe colective, iar funcțiunile complementare admise sunt: prestări servicii (comerţ nealimentar, servicii profesionale, birouri profesionale sau de afaceri), platforme carosabile și parcaje, accese auto și pietonale, zone verzi si de agrement, rețele tehnico-edilitare, platformă gospodărească.

Potrivit proiectului, numărul de locuri de parcare propuse pe amplasament este de aproximativ 37 locuri. Fiecărui apartament îi va reveni câte un loc de parcare amenajat pe proprietate. Pentru spaţiile destinate funcţiunii de servicii se vor amenaja separat un număr de locuri de parcare. Accesul auto și pietonal pe amplasament se va realiza din străzile Haiducilor și Dornei, de pe latura sudică a amplasamentului.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.