Impact DEVASTATOR pe DN7! Trei VICTIME în urma coliziuni dintre un TIR şi un autoturism de tip „family”

Impact DEVASTATOR pe DN7! Trei VICTIME în urma coliziuni dintre un TIR şi un autoturism de tip „family”

Un TIR şi un autoturism de tip „family” au fost implicate, azi noapte, într-un accident care a avut loc pe DN 7. Acesta s-a soldat cu trei victime.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, azi noapte, în jurul orei 4,30, pe Drumul Naţional 7, în zona localităţii Bătuţa s-a produs un accident de circulaţie în care au fost implicate un autotren şi un autoturism de tip „family”.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad a intervenit cu trei echipaje, un echipaj descarcerare şi un echipaj SMURD al Secţiei de Pompieri Bârzava şi un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă A Detaşamentului Arad. În sprijin a fost solicitat şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

„La locul accidentului au fost găsite trei victime, bărbaţi, toate în autoturism, dintre care două încarcerate. În urma operaţiunilor efectuate de către echipajul descarcerare, cele două victime încarcerate au fost extrase din maşină şi predate în viaţă către echipajele de prim ajutor pentru a fi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Arad. A treia persoană, în stare foarte gravă a fost preluată de către echipajul de terapie intensivă şi transportat către unitatea de primiri urgenţe”, a declarat George Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

accident noaptea masina accident

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.