IMPORTANT! Ce se întâmplă cu taxele și impozitele locale pe anul 2020 și ce avantaje au cei care le plătesc din timp

IMPORTANT! Ce se întâmplă cu taxele și impozitele locale pe anul 2020 și ce avantaje au cei care le plătesc din timp

Nu avem în plan să majorăm taxele şi impozitele locale”, dă asigurări în acest sens primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ  care de mai bine de o lună de zile a dispus direcţiei de specialitate pregătirea documentaţiei necesare pentru proiectul de hotărâre referitor la taxele şi impozitele locale aferente anului 2020.

Municipalitatea anunță că tot edilul Călin Bibarţ a venit şi cu propunerea de majorare a bonificaţiei acordate arădenilor care plătesc integral dările locale până în data de 31 martie a fiecărui an.

„Referitor la taxele şi impozitele pe anul 2020, vreau să precizez că nu avem în plan să le creştem. Totodată am constatat că un partid politic, USR-ul a venit cu o acţiune publică de strângere de semnături pentru majorarea la 10% a bonificaţiei acordate contribuabililor care îşi plătesc integral taxele şi impozitele locale până la data de 31 martie 2020. Eu nu pot decât să le mulţumesc pentru faptul că promovează un proiect pe care eu l-am dispus în urmă cu mai bine de o lună de zile celor de la Direcţia Venituri, în vederea pregătirii documentelor pentru anul viitor. În concluzie: nu creştem impozitele, dar majorăm bonificaţia pentru plata integrală a taxelor de la 5 la 10%”, a detaliat primarul Călin Bibarţ.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.