Important drum județean, reabilitat din fondurile CJA

Important drum județean, reabilitat din fondurile CJA

Consiliul Județean Arad (CJA) pregătește reabilitarea drumului dintre Tîrnova și Tauț, lucrare care va fi executată din fonduri proprii.

În acest sens, trebuie spus că s-a încheiat perioada de depunere a ofertelor din partea firmelor interesate să execute lucrarea. Până la data limită au fost depuse trei oferte. În prezent, procedura se află în evaluare. Câștigătorul va realiza atât proiectul tehnic cât și execuția lucrării. Valoarea estimată este de 18.883.880,76 lei (cu TVA).

„Am avut mai multe întâlniri cu cetățenii celor două comune și am promis, în calitate de consilier județean, că mă implic și susțin acest proiect la conducerea Consiliului Județean. Sper ca lucrările să poată începe cât mai curând, dar localnicii trebuie să înțeleagă că realizăm și un proiect tehnic ca lucrarea să corespundă așteptărilor, iar asta prelungește puțin durata de execuție. Nu doar peticim drumul, ci îl reabilităm în totalitate”, a declarat consilierul județean Simona Stan.

Consiliul Judeţean Arad a solicitat la Ministerul Dezvoltării finanţarea modernizării drumului Tîrnova – Tauţ. Proiectul a fost depus în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală, dar nu a primit finanţare.

Tronsonul de drum Tîrnova – Tauț are o lungime de 9,1 kilometri. Este un drum de legătură între cele două comune care au, împreună, o populaţie de aproximativ 8.000 de locuitori, în 10 localităţi.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.