IMPORTANT! Noua versiune REGES/REVISAL pentru angajatori. Ce se schimbă

IMPORTANT! Noua versiune REGES/REVISAL pentru angajatori. Ce se schimbă

INSPECȚIA MUNCII pune la dispoziția angajatorilor noua versiune REGES/REVISAL, valabilă începând de astăzi, 10 aprilie 2023.

Ca urmare a acesteia, transmiterea registrului va putea fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunile 6.0.8/6.0.9 ale aplicației Revisal.

𝐂𝐞 𝐚𝐝𝐮𝐜𝐞 𝐧𝐨𝐮 𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐬𝐚𝐥 6.0.9?

Posibilitatea de înregistrare a oricăror contracte suspendate, indiferent de normă (respectând temeiurile și regulile de suspendare) sau a oricăror contracte active cu normă întreagă, pentru un angajat acoperind următoarele scenarii:

· Toate contractele unui angajat pot fi cu normă întreagă și suspendate;

· Un contract cu normă întreagă poate fi activ, restul contractelor, indiferent de norma și de numărul lor, pot fi suspendate;

· Un angajat poate să aibă un singur contract cu normă întreaga la același angajator;

· Un angajat poate să aibă mai multe contracte active cu normă întreagă la angajatori diferiți, cu respectarea prevederilor legale.

Raportul per salariat evidențiază reactivarea înregistrată în istoricul contractului, iar aceasta operațiune nu este ignorată în cadrul mecanismului de constituire a intervalelor de vechime.

Actualizare nomenclator coduri COR: coduri modificate, denumiri modificate, ocupații noi, 66 de coduri eliminate.

Actualizarea nomenclatorului 𝑵𝒂𝒕̗𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆 pentru Marea Britanie, în privința cetățeniei pentru salariații activi și angajatori persoane fizice proveniți din Marea Britanie.

𝗜𝗠𝗣𝗢𝗥𝗧𝗔𝗡𝗧!

Pentru actualizarea aplicației Revisal de către angajatori, este recomandat să se urmărească instrucțiunile cuprinse în 𝐺ℎ𝑖𝑑𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑖𝑛𝑠𝑡𝑎𝑙𝑎𝑟𝑒 𝑠𝑖 𝑢𝑡𝑖𝑙𝑖𝑧𝑎𝑟𝑒, ce urmează să fie publicate ulterior efectuării lucrărilor de mentenanță aici: https://www.inspectiamuncii.ro/reges

Pentru securitatea datelor, este indicat ca, înainte de orice operaţiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicaţiei Revisal, să se efectueze o copie de siguranță a bazei de date.

Angajatorii care în prezent utilizează versiunea Revisal 5.0.8 nu vor mai putea transmite fișierele de tip .rvs în noua versiune.

Pentru mai multe detalii cu privire la noua versiune Revisal, puteți accesa http://itmarad.ro/revisal/, sau suna la telefonul (0257) 257 251. 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.