IMPORTANT pentru abonații Companiei de Apă Arad! Ce TREBUIE să facă

IMPORTANT pentru abonații Companiei de Apă Arad! Ce TREBUIE să facă

Compania de Apă Arad informează toți abonații că se vor schimba anumite prevederi din contract.

Regulamentul Serviciului de Alimentare cu Apă și de Canalizare din aria de competență a Unităților Administrativ Teritoriale membre ale ADIACJA a fost aprobat prin hotărârea AGA ADIACJA nr. 10/12.10.2018 și va intra în vigoare începând cu data de 12.11.2018.

În noul Regulament sunt prevăzute o serie de actualizări privind relația dintre abonați și Operatorul Regional de Apă și de Canalizare, Compania de Apă Arad. Cele mai importante actualizări se referă la citirea apometrelor  și transmiterea index-ului, noua formă a contractului, verificările metrologice, noile metode de plată a facturilor.

Abonații au obligația de a se prezenta pentru încheierea noilor contracte la sediul Companiei de Apă Arad, str. Sabin Drăgoi, nr. 2-4, la Biroul Contracte, anunță CAA.

Noul Regulament si noul contract pot fi consultate pe pagina de internet a Companiei de Apă Arad, în secțiunea Legislație.

 

 

 

Loading...
  1. Care a fost termenul de valabilitate a actualului contract ? In actualul contract este prevazuta posibilitatea ca CAA sa modifice unilateral prevederile contractului fara negociere cu beneficiarii contractului ? Daca da inseamna ca nu mai vorbim de un contract ci de o INPUNERE. Domnilor de la CAA cetatenii nu au obligatia sa se prezinte la sediul dumneavoastra pentru a semna ca primarul un contract, dumneavoastra aveti obligatia sa-l transmiteti catre fiecare beneficiar pentru ca acesta sa-l studieze , nu toata lumea are internet .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.