Important personaj din PNL Arad, foarte aproape de PSD (Iată DOVADA!)

Important personaj din PNL Arad, foarte aproape de PSD (Iată DOVADA!)

NewsAr.ro a intrat în posesia unei fotografii care dovedește, fără nici o îndoială, că un important personaj din PNL Arad este tot mai aproape de PSD, partid în care a activat pe vremuri vreo 8 ani de zile.

Este vorba despre Cătălin Țițirigă, fost viceprimar al Aradului, consilier până nu demult la cabinetul președintelui CJA Iustin Cionca, prim-vicepreședinte al PNL Arad.

Țițirigă a fost suprins în ipostaze cât se poate de sugestive alături de senatorul PSD Mihai Fifor, ministru al Economiei.

Să fie doar o coincidență, sau o întoarcere la „matcă” a fostului pesedist care nu se mai regăsește în PNL?

  1. curva politica acest titiriga.poate candida la vladimirescu la fotoliul de primar.se potriveste cu kemp.

    Raspunde
  2. trebuie renuntat la putre, cei de la dan diaconescui sunt dupa chipul si asemanarea sa adica niste farseori si oameni de slaba calitate

    Raspunde
  3. gicu de la litere 8 august, 2017, 10:34 am

    imaginea vorbeste de la sine. doar ca in imagine s-au strecurat si cateva litere in plus (apropos de specializarea ministrului economiei). mai exact, daca din randul de sus scoatem „RĂ” reiese cu adevarat importanta situatiei in sine si beneficiul pe care il vor avea aradenii, daca titiriga trece sau nu trece la psd, daca fifor pleaca sau nu din psd, daca… orice legat de psd.

    Raspunde
  4. Niciodată Titiriga nu a fost PD-L ist sau PNL ist doar ca asa au fost jocurile politice !! PSD te așteaptă !!

    Raspunde
  5. Înțelegerea între PSD si Titiriga este sa l bată pe Feies la Sebis din câte stiu eu si chiar PNL ul o să-l ajute pt a scapa de Feies care vrea sa lase moștenire primăria la fiul sau !

    Raspunde
  6. SINGURUL OM DE CARE LA FEIES i FRICA ESTE ȚIȚI , DE CÂND A PLECAT LA PNL FEIES A DORMIT LINIȘTIT !!SE CUNOAȘTE ACEST LUCRU LA SEBIS

    Raspunde
  7. interesantă lupta pt primăria Sebis …. Bătrânul lup Feies contra tânărul viclean Titiriga !! ????!! De urmărit ….șanse egale..

    Raspunde
  8. Nu cred ca va pleca din PNL , Falca își va pune in aplicare metodele binecunoscute de a tine oamenii aproape . Trebuie sa ai curaj mare sa întorci spatele mafiei PNL iste .

    Raspunde
  9. Nu va pleca !falca I-l va susține la primăria Sebis , a muscato o data cu fiul primarului de la Almas surse sigure.

    Raspunde
  10. Doi bărbați frumoși!!!???

    Raspunde
  11. Credeam ca e vorba de tolea ca prea e si el barfitor nu de fustangiul asta !

    Raspunde
  12. Fuga după ciolan!!Cei de la PSD Arad,cam fraieri de felul lor,oare sunt gata să reprimească un dezertor?
    Clasă politică ștearsă,slab pregătită,dar dornică de funcții și privilegii!Având în vedere aceste ,,calități,,au firește parte de votul de blam al cetățenilor de rând. Nu vă mai vrem!! Se aude?

    Raspunde
  13. Stați linistiti fraților..nu e nici o pierdere,iar cu scaunul de primar la Sebis poate face cu 2%mai mult ca Geluțu…Asa ca nu va fie frica…însa asta nu înseamnă ca primaria trebuie lasată mostenire din tata-n fiu…

    Raspunde
  14. Conştiinţa vie. 7 septembrie, 2017, 5:05 pm

    ROMÂNIA TREBUIE SĂ INTERZICĂ PARTIDELE CONSTITUITE PE CRITERII ETNICE (gen U.D.M.R.). ASTFEL DE PARTIDE SUNT O RUŞINE PENTRU DEMOCRAŢIE!

    Raspunde
  15. Unul care chiar știe 19 noiembrie, 2017, 4:51 pm

    Ce-ot fi avut în comun oamenii ăstia cu politica? Pleacă dintr-un loc în altul doar primesc vreo bonificație. Penibil, ca și întrega calsă politică de la noi, dacă o putem numi astfel. Adică, clasă.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.