Importanţa programului alimentar în diabet – Eveniment online, organizat de UVVG Arad

Importanţa programului alimentar în diabet – Eveniment online, organizat de UVVG Arad

A devenit o certitudine faptul că, periodic, specialiştii din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, vin cu iniţiative în sprijinul celor care se confruntă cu o serie de probleme de ordin medical prin apariţia unor ghiduri sau organizarea de simpozioane şi work-shop-uri.

În aceeaşi notă, de grijă faţă de semeni, marţi, 8 septembrie, ora 14, Facultatea de Farmacie UVVG Arad, specializarea Nutriție și Dietetică, organizează o prezentare online intitulată: „Importanţa programului alimentar în diabet”, susţinută de Maria-Daniela Boiţ, tehnician nutriţie.

Cei interesaţi vor primi răspunsuri la o serie de întrebări cu şi despre diabet: cum ne corectăm nutriţional; care sunt alimentele care influenţează insulina; care sunt nutrienţii cei mai importanţi în reglarea sau menţinerea nivelului diabetului; care sunt suplimentele ajutătoare; ce greşeli comitem în gătirea reţetelor preferate; dar şi o serie de întrebări şi răspunsuri pe cazuri practice de diabet la copii sau adulţi.

Participarea este gratuită accesănd linkul: https://uvvg.clickmeeting.com/webminar-importanta-programului-alimentar-in-diabet-08-09-2020

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.