Importante lucrări la rețeaua de gaz, în Arad. Care sunt străzile pe care se va interveni

Importante lucrări la rețeaua de gaz, în Arad. Care sunt străzile pe care se va interveni

Delgaz Grid a anunțat că trei proiecte de investiții, în valoare de peste 2 milioane de lei, sunt planificate anul acesta în județul Arad. Lucrările vizează modernizarea conductelor și branșamentelor de gaz pe o lungime de 23 kilometri.

Funcționarea în condiții de siguranță a rețelelor de distribuție a gazelor naturale este o prioritate pentru noi. De aceea am alocat și în acest an peste 200 milioane de lei pentru investiții. Suntem pe deplin conștienți că nici un efort nu este prea mare atunci când pui în prim-plan siguranța și creșterea calității serviciilor pentru clienți”, declară Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid.

Unul dintre cele mai importante proiecte de înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaz, pe o lungime de peste 11 kilometri, se va derula în municipiul Arad, pe străzile Ștefan Tenetchii, Faurilor, Păcurarilor, Ion Creangă, Fântâni, Nouă, Concordiei și Ioan Câmpeanu. Apoi, peste 2 kilometri de conducte și branșamente vor fi înlocuite pe străzile Pășunii, Simfoniei, Voinicilor, Mioriței Săvârșin și Calea Radnei din municipiul Arad.

Și la Vladimirescu, 10 kilometri din rețeaua de distribuție vor fi protejați catodic.

De remarcat, că anul trecut în județul Arad rețeaua a fost extinsă cu circa 2 de kilometri, pentru racordarea de noi consumatori iar sistemul de distribuție a fost protejat catodic pe o lungime de 15 kilometri.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.