În această casă NU A MAI LOCUIT NIMENI din anul 1956. Noii proprietari AU RĂMAS ȘOCAȚI când au intrat pe ușă! Ce ascunde imobilul!

În această casă NU A MAI LOCUIT NIMENI din anul 1956. Noii proprietari AU RĂMAS ȘOCAȚI când au intrat pe ușă! Ce ascunde imobilul!

Casa din imagine este nelocuită de o jumătate de secol. Poate că, în zilele noastre, blaturile roz de bucătărie şi aparatură veche nu ar atrage prea mulţi cumpărători, dar, în anii ’50, culoarea simboliza renaşterea Americii după Al Doilea Război Mondial.

Aceasta era culoarea preferată a lui Mamie Eisenhower, soţia preşedintelui american Dwight D. Eisenhower, unul dintre primii conducători ai Statelor Unite de după război.

casa nelocuita 1 casa nelocuita 2 casa nelocuita 3 casa nelocuita 4 casa nelocuita 6 casa nelocuita casa nelouita 5

Casa a fost construită în anul 1956, dar nu a fost locuită nici măcar o zi, până când, în 2009, a fost cumpărată de un nou proprietar, Nathan Chandler. Când a intrat pentru prima oară în imobil, acesta a fost uimit de ce a văzut.

Casa era ca o capsulă a timpului. Toate electrocasnicele erau intacte, nefolosite şi arătau ca scoase din cutie. Mai mult, manualele de utilizare erau încă lipite de ele.

 

Sursa: messynessychic.com

  1. Astai vrajeala de pop de tara

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.