În atenţia ANGAJATORILOR şi ANGAJAŢILOR: Anunţ IMPORTANT de la ITM Arad

În atenţia ANGAJATORILOR şi ANGAJAŢILOR: Anunţ IMPORTANT de la ITM Arad

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Arad informează că vineri, 17 ianuarie 2020, de la ora 10, va avea loc prima întâlnire din acest an dintre inspectorii de muncă şi angajatorii şi angajaţii din municipiul Arad.

Aceasta se va desfăşura loc la sediul rectoratului Universității „Aurel Vlaicu” (fostul Liceu Sanitar – lângă Primăria Arad).

„La întrunire participă reprezentanţii ITM Arad, inspectori de muncă din compartimentele Control Relații de Muncă și Control Securitate și Sănătate în Muncă, care vor prezenta ultimele modificări legislative din domeniile relaţiilor de muncă, securităţii şi sănătăţii în muncă, sinteza activităților realizate de inspectorat în anul 2019 precum și acțiunile planificate pentru anul 2020”, a declarat Ecaterina Isac, inspector şef al ITM Arad.

Cu acest prilej vor avea loc dezbateri ce vor viza cele mai importante şi de interes teme din sfera domeniilor de activitate ale instituţiei, oferindu-li-se angajatorilor şi angajaţilor prezenţi la întrunire posibilitatea de a-şi prezenta problemele, de a-şi lămuri neclarităţile cu care se confruntă în aplicarea legislației muncii, creându-se astfel un dialog constructiv între cei prezenţi, a mai precizat Ecaterina Isac.

De remarcat, că începând din luna martie inspectorii de muncă din cadrul ITM Arad vor organiza întâlniri similare cu angajatorii și angajații din celelelate orașe ale județului Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.