În ce partid s-a înscris Dorel Căprar, fostul președinte al PSD Arad

În ce partid s-a înscris Dorel Căprar, fostul președinte al PSD Arad

Dorel Căprar, deputat de Arad, s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și devine astfel al patrulea parlamentar al umaniștilor.

Acesta spune că alegerea pe care a făcut-o a fost una firească, în condițiile în care valorile pe care le promovează PPU (social-liberal) sunt aceleași cu valorile sale și afirmă necesitatea revenirii de către societatea românească la valorile tradiționale, cu dragoste de țară și respect și sprijin față de oameni.

„Am decis că doctrina umanistă și promovarea valorilor acesteia, este în interesul României și al cetățenilor români și este pe deplin compatibilă cu principiile și valorile mele politice și de viață. În această perioadă societatea românească are o nevoie acută de revenire la valorile tradiționale de respect și sprijin față de om, de nevoile acestuia, de rațiune, demnitate, credință și mai ales de patriotism. Considerând că doctrina umanistă poate constitui un remediu eficient al actualei situații, am decis să mă alătur proiectului politic al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) și începând de azi să mă înscriu în acest partid. ROMÂNIA NU SE NEGOCIAZĂ!!! AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU!!!”, a transmis deputatul Dorel Căprar.

În urma hotărârii Biroului Permanent Județean al PSD Arad, întrunit în ședința statutară în data de 30 aprilie 2020, deputatul Dorel Căprar a fost exclus din Partidul Social Democrat.

  1. psd a pierdut un om valoros,care a dus greul si a consolidat organizatia.nu merita acest tratament.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.