În municipiu se face „treabă”: Arădeni lăsați o lună FĂRĂ APĂ CALDĂ

În municipiu se face „treabă”: Arădeni lăsați o lună FĂRĂ APĂ CALDĂ

Locuitorii de pe Calea Romanilor din municipiul Arad sunt revoltați după ce, din cauza unor lucrări, nu mai au apă caldă de aproape o lună de zile.

O arădeancă a răbufnit pe Facebook în legătură cu întreaga situație. Postarea este din 14 septembrie. De atunci au mai trecut două zile. Iar lucrările se prelungesc până în 21 septembrie…

„Bună seara!
A 27-a zi când pe Romanilor nu avem apă caldă.😭😭😭😭😭
Probabil că unii veți spune că uita, normal, se fac lucrări, e de bine”…
Da, aș spune… dar ieri a apărut pe ușa blocului un anunț că lucrările se prelungesc până în 21. Deci 27+7 sunt 34 de zile fără atât de necesară apă caldă! Își imaginează cineva cum e să nu poți face un duș? Să încălzește apă să te speli, că în evul mediu.
Aceste prelungiri de termene se fac și datorită faptului că se lucrează în dorul lelii…
Dimineață la 9 am trecut prin zonă, nici țipenie de muncitor… (nu vreau să spun că prin lumea civilizată asemenea lucrări se fac la foc continuu, zi și noapte, pentru a diminua disconfortul sutelor de locatari din zonă…) la noi merge și așa….
Și pun o întrebare pertinentă: aceste lucrări de ce nu au fost făcute la vremea lor? Pentru că noi bani la CET am dat cu grămadă! Dacă făceau o întreținere anuală, și nu băgau banii în bonusuri, ștrand, pile angajate, azi nu stăteam 34 de zile cu oalele pe foc, să avem apă caldă!
Este inacceptabil ca atâția oamenii să sufere pentru că unii nu și-au făcut treaba, și să nu răspundă în niciun fel… totuși… unde sunt banii plătiți în ultimii 30 de ani către CET, căci investițiile au fost 0!!!
Acum… rabdă inimă și taci! Că așa suntem noi obișnuiți: „mai rău să nu fie”!! Dar mai bine… nici vorbă! 😭😭😭😭😭”, a scris
Adriana Fulop, moderator al grupului de Facebook Azi în Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.