În plin COD PORTOCALIU o familie a rămas FĂRĂ ACOPERIȘ la casă. Cum o putem AJUTA

În plin COD PORTOCALIU o familie a rămas FĂRĂ ACOPERIȘ la casă. Cum o putem AJUTA

O familie din Sântana trece prin clipe grele după ce acoperișul casei în care locuiește s-a surpat.

În ajutorul celor loviți de soartă au sărit doi tineri, Eva și Alexandru Bej. Aceștia au făcut un apel cătrei toți cei care pot oferi bani și materiale de construcție, să pună mână de la mână pentru a contribui la refacerea acoperișului.

„Pe perioada asta, când pandemia ne tine în casă și oamenii își pierd locurile de muncă, ultimul lucru pe care l-ai vrea este sa îți fie distrus și ultimul loc de refugiu, locul în care ești în siguranță.

O familie din Sântana a pățit asta. În dimineața zilei de luni, 22.06 acoperișul acestei case s-a prăbușit după ploile și furtunile din ultimele zile. Mai multe persoane deja s-au mobilizat sa ajute familia în cauza sa își recapete siguranța casei lor, însă pentru asta este nevoie de mai mult ajutor.

De aceea, prin acest mijloc, apelam la bunătatea oamenilor. Dacă puteți sa ajutați în orice fel, bani sau materiale, contactați unul din următoarele numere de telefon:

0743754020 – Bej Alexandru

0740507205 – Bej Eva

Orice ajutor, oricât de mic, este apreciat. Va mulțumim!”, este apelul făcut pe Facebook.

Pe perioada asta, când pandemia ne tine în casă și oamenii își pierd locurile de munca, ultimul lucru pe care l-ai vrea…

Publicată de Alex Bej pe Luni, 22 iunie 2020

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.