În spatele cortinei. Covidul, mai tare ca Sfântul Valentin

În spatele cortinei. Covidul, mai tare ca Sfântul Valentin

La puțin timp după debutul pandemiei de Covid, un specialist din Occident spunea că va trebui să ne obișnuim să conviețuim cu virusul. Formularea mi s-a părut ciudată și cam suspectă, mă întrebam dacă nu cumva individul știe că virusul a fost eliberat intenționat după ce creatorii săi s-au asigurat că acesta se va perpetua și va deveni ceva absolut obișnuit în viața noastră.

Se pare că bănuielile mele s-au confirmat, se dezvoltă o adevărată industrie pe seama combaterii Covidului, în joc fiind zeci sau sute de miliarde, exact ca în cazul Zilei Sfântului Valentin, Crăciunului etc. Marile trusturi farmaceutice scot pe bandă rulantă vaccinuri, iar pentru ca fiecare să-și ia partea apar tot felul de tulpini. Guvernele nu mai prididesc cu măsurile de represalii împotriva celor care refuză să se vaccineze, începând cu limitarea drastică a posibilității de deplasare și terminând cu pericolul pierderii locului de muncă.

În paralel cu impunerile, se lucrează masiv la teroarea psihică, la așa zisa conștientizare a pericolului Covidului, se cheltuie miliarde pe reclame, pe așa zise campanii de prevenire, firmele clientelare fiind îndestulate din bani publici. Apar tot felul de produse din sfera combaterii virusului, de la depistarea lui pînă la tratarea rapidă, deja fiind pregătite de lansarea pe piață niște pastile, care, cică, ar fi echivalente cu vaccinul. O știre difuzată zilele trecute la TV m-a lăsat mască: Un câine special antrenat a depistat rapid mai multe persoane infectate cu Covid! Cum dracu să depisteze un câine virusul, că doar nu o fi drog? Mai contează că 7 dintre persoanele depistate de către Rex erau vaccinate? Nu mai contează, adepții înflăcărați ai vaccinării vor spune că respectivii aveau certificate false da vaccinare. Pentru că, da, s-a dezvoltat afacerea extrem de bănoasă a eliberării certificatelor false de vaccinare, depășind cu mult afacerea permiselor false de conducere!

Am mai spus-o și repet: Nu contest existența virusului, el există, dar a fost eliberat intenționat, tocmai pentru susținerea uriașei mașinațiuni financiare. Nu îndemn pe nimeni nici să se vaccineze nici să nu se vaccineze, vreau doar să subliniez că numărul celor vulnerabili la infectare pare să fie mai mic decât al celor invulnerabili. Fiecare are dreptul să se plaseze în care parte crede de cuviință. Problema este că guvernele, la presiunea Uniunii Europene, dar și în mod interesat, încalcă flagrant drepturile omului, obligându-i și pe cei invulnerabili să intre în categoria cealaltă.

Chiar mă întreb: În eventualitatea unor alegeri anticipate, va îndrăzni coaliția de guvernare din România să încalce Constituția, interzicând sau limitând, prin tot felul de subterfugii, participarea la vot a celor nevaccinați?

Simion Todoca

  1. […] post În spatele cortinei. Covidul, mai tare ca Sfântul Valentin appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.