În spatele cortinei. Vaccinatule, nu eu te împiedic să trăiești normal!

În spatele cortinei. Vaccinatule, nu eu te împiedic să trăiești normal!

Îmi stă în gât, în stomac, în inimă, în viscere, în sânge.

Nu credeam că voi ajunge să urăsc pe cineva, este împotriva firii mele, niciodată nu am urât pe cineva, ci doar ceva, am urât și voi urî atâta vreme cât îmi este sortit să fac umbră pământului ipocrizia și minciuna. Acum, am ajuns în postura de a urî pe cineva, pentru simplul motiv că acela reprezintă un ceva pe care îl urăște toată lumea. Sigur, pe nimeni nu interesează ce cred sau spun eu, dar nu mai pot, trebuie să spun că ticăloșii care ne diriguesc ne-au asmuțit pe unii împotriva celorlalți.

Pe scurt: eu nu sunt vaccinat, iar, prin urmare, nu mai am acces în restaurant, unde pot intra doar cei vaccinați. Este OK, am înțeles, dar, dacă în localul respectiv au voie doar cei vaccinați, de ce nu au voie să ocupe 100% localul? Din cauza celor nevaccinați, care nu au acces în local? Cât de absurd poate să fie? Dacă, mâine, în ciuda faptului că doar vaccinații au acces, se închide localul, pentru că rata de infectare a crescut, ce vină au vaccinații? Repet, nu m-am vaccinat, am motivele mele,sunt gata să respect toate restricțiile și interdicțiile, pentru a nu afecta sub nici o formă drepturile celor vaccinați. Care drepturi, din moment ce și ei sunt supuși restricțiilor?

Oameni vaccinați, treziți-vă! Puteți să rămânețipe mai departe dușmanii celor nevaccinați, dar măcar cereți-vă drepturile de vaccinați!

Simion Todoca 

  1. Todoca, esti un bou. Bine ca nu mori de alcool si crezi ca iti face rau vaccinul.

    Raspunde
  2. Nu e bou! Asteapta sa dea ordin tov. Nicolae Ceausescu ca vaccinarea este obligatorie in 24 ore, cine nu se vaccineaza face puscarie la domiciliu si va fi primul la coada la 4 dimineata ca la carne, pe vremuri, cand era el fericit. Traiasca PCR! Traiasca comunismul, iepoca de AUR a Romaniei!

    Raspunde
  3. multumim din inima pnl – ului ! ce ne-am fi facut fara ei ?

    Raspunde
  4. Exista persoane care nu pot fi vaccinate pentru ca nu le recomanda medicii, deoarece au diferite alte probleme medicale iar vaccinul este contraindicat. Cu ele si cu drepturile lor ce fac stimabilii guvernanti?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.