Încă 1.000 de elevi arădeni incluși în Programul „Masă sănătoasă”

Încă 1.000 de elevi arădeni incluși în Programul „Masă sănătoasă”

Numărul elevilor arădeni incluși în Programul „Masă sănătoasă” a fost suplimentat.

Programul a fost lansat la începutul anului, în județul Arad fiind într-o primă fază 12.491 beneficiari din 26 unităţi şcolare, aceștia primind fie o masă caldă, fie un pachet alimentar. 

„Sunt extrem de încântat să vă informez că lista unităților de învățământ a crescut de la 26 la 29, iar numărul de elevi beneficiari s-a suplimentat cu aproximativ 1000 de elevi! Aprobarea acestei extinderi a programului reprezintă un pas important în direcția asigurării unei alimentații sănătoase și echilibrate pentru cât mai mulți copii din comunitatea noastră școlară, care vor avea acces la o masă caldă în fiecare zi școlară, indiferent de situația lor socio-economică. Mă bucur că această inițiativă a avut sprijin din partea tuturor factorilor de decizie implicați, la nivel local și central! Împreună, facem o diferență pozitivă în viața fiecărui elev și în viitorul comunității noastre”, afirmă deputatul liberal arădean Glad Varga.

Deputatul Sergiu Bîlcea susține că Programul „Masă sănătoasă” reprezintă un ajutor pentru mii de familii din județ.

„Ne dorim să includem cât mai multe școli și cât mai mulți elevi pe lista beneficiarilor acestui program, care își propune să reducă abandonul școlar, să ofere un climat favorabil elevilor în școlile arădene. Fiecare elev din cele 29 de acum școli arădene incluse în proiect va beneficia de un pachet alimentar sau de o masă caldă, în fiecare zi de cursuri. Este un ajutor pentru mii de familii din Arad care ne așteptăm să producă în timp rezultate foarte bune pentru toți cei implicați”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.