Încă o ÎNCERCARE de SALVARE a Teatrului Vechi

Încă o ÎNCERCARE de SALVARE a Teatrului Vechi

Cu ocazia Zilelor Aradului va avea loc un târg de artă în vederea strângerii de fonduri pentru salvarea Teatrului Vechi.

Aceasta se va desfășura în 28 august, între orele 16 și 19, în Parcul Eminescu, în spatele Palatului Administrativ.

Cu această ocazie, vor fi licitate opere donate în acest scop de artiști plastici și vor fi vândute cărți cu autograf ale unor autori arădeni.

„Invităm artiștii și autorii care doresc să doneze lucrări, respectiv cărți, pentru această acțiune să ducă acele produse la Teatrul Ioan Slavici, unde vor fi depozitate în Salonul Roșu până la data expunerii. Târgul de artă pentru salvarea Teatrului Vechi reprezintă încă o acțiune din seria celor dedicate recuperării celei mai vechi construcții pentru teatru de pe teritoriul actual al României”, anunță organizatorii, precizând că „odată cu deschiderea stagiunii instituțiilor de spectacole, avem promisiunea unor alte manifestări pentru același scop, pe lângă deja demaratul îndemn «Dați un leu pentru Teatrul Vechi» în contul în lei: RO13BACX0000000400826005, contul în euro: RO4OBACX0000000400826004,” ambele deschise la Unicredit Bank, filiala „Avram Iancu”.

Conturile în care se strâng banii sunt ale Fundația Româno – Germane „Marco Polo”, cu sediul în Arad, Piața Catedralei, nr. 5, ap. 16.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.