Încă o LOVITURĂ pentru GALLERIA ARAD! Ce vrea să mai mute din mall un reprezentant al administraţiei locale

Încă o LOVITURĂ pentru GALLERIA ARAD! Ce vrea să mai mute din mall un reprezentant al administraţiei locale

Consilierul local municipal Ionel Ciupe, preşedinte al Organizaţiei Municipale a ALDE, salută mutarea serviciilor de Paşapoarte, Permise Conducere şi Înmatriculări Vehicule pe strada Mărăşeşti, nr. 18 – 20, acestea funcţionând până de curând la Galleria Arad, şi solicită mutarea de acolo şi a Direcţiei Venituri Impozite şi Taxe Locale.
„Prefectura a luat această decizie înţeleaptă dat fiind numărul redus de vizitatori la Galleria, dar şi din perspectiva unor economii la bugetul public, în noua locaţie de pe strada Mărăşeşti, fiind o clădire proprietate de stat, nemaifiind necesară plata chiriei pentru folosirea spaţiului, aşa cum se făcea la Galleria”, a declarat Ionel Ciupe.
Acesta a reamintit, voalat, şi de „aranjamentul” de la un moment dat, prin care respectivele servicii au ajuns la Galleria Arad. „Nu punem în discuţie aici, cum la un moment dat, aceste servicii publice şi nu doar ele, au ajuns să fie chiriaşe, pe banii publici, la o societate privată, deşi actualul spaţiu de pe strada Mărăşeşti exista disponibil, ci atragem atenţia tuturor factorilor politici şi administrativi din Arad, cei ce au poziţie decidentă, să nu facă lucrurile doar pe jumătate. Concret mă refer aici şi la alte servicii care mai funcţioneaza încă la Galeria Mall, precum ar fi Direcţia Venituri, Impozite şi Taxe Locale Arad pentru care solicit mutarea de urgenţă pe strada Mărăşeşti”, a spus Ionel Ciupe.
„Prin această mutare nu numai că s-ar face economie la bugetul public, dar, în opinia mea, am reuşi cu adevărat să venim în întâmpinarea cetăţeanului arădean, pe care l-am scuti de mai multe drumuri pentru a-şi rezolva o serie de documente şi înscrisuri oficiale, inclusiv plăţile aferente eliberării documentelor. Interesul comunităţii trebuie să primeze orgoliilor politice de orice fel şi în acest caz oferirea de servicii publice unitare şi complete ar fi salutară”, consideră Ciupe.
„De aceea solicit înţelegere şi la conducerea CEC Arad, pentru ca şi acestă instituţie bancară românească să-şi deschidă un punct de lucru la serviciile ce funcţioneaza acum pe strada Mărăşeşti pentru a fi la îndemâna publicului cu cele solicitate şi necesare în întocmirea documentelor oficiale. Noi, cei de la ALDE Arad, considerăm că pe primul loc trebuie să stea, în toate deciziile administrative, interesul arădeanului”, a mai declarat Ionel Ciupe.

  1. cine este acest Ciupe si mai ales de ce??

    Raspunde
  2. aradean adevarat 10 iulie, 2015, 11:20 am

    da pe voi ce va recomanda sa va bagati in seama?

    Raspunde
  3. va dati seama cati bani a dat MAI la reprezentanti Moll pana in prezent?noroc cu acest domn Ciupe ca mai auzim si noi cum ne casapesc banii bunii nostri gospodari.

    Raspunde
  4. Asa da , un politician responsabil caruia ii pasa de aradeni , sanatate multa si succese in viitor d-nule Ionel Ciupe.

    Raspunde
  5. Daca ne -ar lumina dl Ciupe unde ar trebui sa parcheze cetatenii unui municipiu ca sa nu spunem ai unui judet, tinand cont ca serviciul de inmatriculari si pasapoarte nu are alte locatii in judet unde sa primeasca solicitantii serviciilor pe care le ofera , ar fi super, toti va ganditi cum sa faceti economie in dreapta ca sa puteti cheltui BANII CONTRIBUABILILOR in stanga, nici un gand la nevoile celui care ar trebui sa beneficieze de serviciile pe care LE PLATESTE din banii lui. La noi cozile la ghisee unde vrem sa platim servicii sunt interminabile, doar stam sa dam bani, ar fi culmea ca cineva sa respecte asta, locatii unde nici macar pe bani nu ai unde parca.. In loc sa existe locatii unde sa ai acces mutam toate serviciile in buricul targului, in zone aglomerate , fara locuri de parcare, fara acces la transportul public, mai trebuie sa plece autoturismele si camioanele care sunt folosite la examenele de obtinere a permisului de conducere din fata de la teatru si am rezolvat problemele orasului ! Felicitari pentru atentia dumneavoastra domnilor pentru contribuabil ! !

    Raspunde
    • dar domnule te-ai nascut cu curu in masina,daca o lasi in gara si faci pasi pe jos(ca tot ne indeamna doctorii) si in acelas timp nu contribui atata la poluare,se intampla ceva? zic si eu!

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.