ÎNCĂ O OPERAŢIE pentru Valentin Costea, după care ar putea fi TRANSFERAT LA O CLINICĂ DIN STRĂINĂTATE

ÎNCĂ O OPERAŢIE pentru Valentin Costea, după care ar putea fi TRANSFERAT LA O CLINICĂ DIN STRĂINĂTATE

Valentin Costea, tânărul bătut cu sălbăticie joia trecută în atelierul de tunning auto pe care-l deţinea în Parcul Industrial UTA, se află în continuare în stare foarte gravă, la secţia Neurochirugie a Spitalului Judeţean din Timişoara.

Acesta a suferit deja o operaţie pe creier chiar în seara în care a fost adus la spitalul din Timişoara iar medicii vor încerca, cel mai probabil în cursul zilei de luni, să-l opereze încă o dată. Ulterior, potrivit informaţiilor noastre, dacă totul decurge bine, se doreşte transferarea acestuia la o altă clinică, cel mai probabil din străinătate.

Valentin „Vale” Costea a fost bătut de unul dintre care lucrau la atelierul său, Daniel Hodis, un tânăr de 26 de ani. Acesta le-a declarat anchetatorilor că sărăcia l-a împins să comită gestul care l-a trimis după gratii, deocamdată doar în stare de arest preventiv.

Potrivit unor surse, Daniel Hodis avea un anturaj format din tineri care se ocupau cu droguri şi maşini, unii dintre cunoscuţii acestuia fiind la rândul lor condamnaţi la închisoare.

  1. la puscarie cu cacatul ala criminal!!!!!!

    Raspunde
  2. saracia? ce explicatie, un penibil ce trebuie pedepsit exemplar…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.