Încă un bebeluş în FAMILIA REGALĂ BRITANICĂ: Kate Middleton a născut o fetiţă

Încă un bebeluş în FAMILIA REGALĂ BRITANICĂ: Kate Middleton a născut o fetiţă

Kate Middleton şi prinţul William au devenit din nou părinţi, ducesa de Cambridge aducând pe lume, sâmbătă, o fetiță, potrivit presei britanice.

Ducesa de Cambridge a născut după un travaliu de câteva ore. Prinţul William a participat la naştere. Palatul Kensington a anunţat că fetiţa cuplului regal s-a născut la ora locală 08:34 şi are 3,7 kilograme.

Micuța este a patra în linie la tron, făcându-l pe Prinţul Harry să ajungă pe locul cinci, potrivit The Telegraph. Ea va urma la tron după prinţul Charles, prinţul William şi prinţul George.

„Alteţa sa regală şi copilul se simt bine”, se arată în comunicatul Palatului Kensington.

Fetiţa este cel de-al doilea copil al cuplului regal, Kate aducându-l pe lume pe prinţul George în 2013.

Kate Middleton are 33 de ani și a născut la acelaşi spital la care l-a adus pe lume şi pe George. În acest fel ducesa a primit un discount de 10%, reducere de loialitate.

Daily Mail a anunţat că un apartament cu două camere în acest spital costă 6.570 de lire sterline pe noapte, iar familia regală va plăti 5.913 lire sterline datorită reducerii.

Prinţul William, în vârstă de 32 de ani, s-a pregătit pentru acest moment, intrând încă de săptămâna trecută în concediu. El şi-a luat liber timp de şase săptămâni, dar va beneficia şi de cele două săptămâni prevăzute de lege. Prinţul se va întoarce la muncă pe 1 iunie.

Britanicii sunt foarte încântaţi de venirea pe lume a noului bebeluş regal, ei ieşind pe străzi încă de la jumătatea lunii aprilie.

Foto: newsnation.in

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.