Încă un CANDIDAT la Primăria Sebiş! ATAC DUR la Gheorghe Feieş

Încă un CANDIDAT la Primăria Sebiş! ATAC DUR la Gheorghe Feieş

Daniel Ioan Țole a fost desemnat preşedinte al tinerei filiale USR Sebiş şi, totodată, candidat la funcţia de primar al oraşului, la alegerile anticipate parţiale care se presupune că vor avea loc în primăvara sau toamna acestui an.

„Daniel dorește o schimbare de substanță pentru locuitorii orașului, conduși ani de zile de un politician format la școala partidului comunist, politician care acum visează înscăunarea propriei dinastii, după ce a încălcat legea și a pierdut fotoliul de primar”, se arată într-un comunicat de presă al USR Arad.

„Alături de colegii din USR Sebiș îmi doresc să câștig primăria la alegerile care urmează să aibă loc. Pentru a avea un oraș modern, schimbarea trebuie să plece de la noi ca oameni, ca cetățeni. Formăm o echipă tânără, care va lupta în primul rând pentru locuri de muncă în orașul nostru, pentru ca timpul destinat navetei să-l putem petrece în familie. Aceasta se poate realiza prin atragerea de fonduri europene, care să asigure la dezvoltarea afacerilor locale. Eu sunt pentru o dezvoltare echilibrată și transparentă, pentru sprijinirea tinerilor prin educație, sport, cultură, voluntariat. O generație tânără mulțumită și încrezătoare în viitorul comunității va putea contribui la susținerea oamenilor vârstnici, oferindu-le șansa să trăiască frumos și în siguranță. Promisiunile sunt pentru cei care lucrează independent, eu sunt omul care va lucra în echipă alături de cetățenii orașului, pentru că doar împreună vom reuși. Un oraș curat, frumos, liber, este un oraș în care cuvântul cetățenilor este ascultat și luat în considerare”, a declarat Daniel Ioan Ţole.

Loading...
 1. copile uiti prea repede……

  Raspunde
 2. punte-ti pofta-n cui,trebuie sa mai ceresti sa ajungi la nivelul primarului Feies Ghe.

  Raspunde
 3. Au iesit lingaii lui Feiesi la intrerval

  Raspunde
 4. usr nu strange nici 100 de voturi. si nu poti da orasul pe mana unui poet ca si copilandrul asta visator. candidatii de acest fel nu fac decat sa sporeasca sansele psd din pacate. astept candidatii alde si pmp ca altfel jur ca votez cu udmr!

  Raspunde
 5. Bravo !! Pana acum am votat cu Feieș dar acum intradevar un candidat care știe ce vrea !!succes Daniel!!

  Raspunde
 6. 2%! 🤣🤣🤣🤣

  Raspunde
 7. Nu vă prostiți dragilor,acest băiat a fost pus să candideze nu de USR ci de însuşi Feieş.El e pe post de ,,iepure” cum se spune-n atletism.

  Raspunde
 8. un prim secretar utc nu poate fi invins.are experienta, relaiile, capacitatea. femeia l-a zapacit si conduce visceral primaria.toti sunt oammenii lui ,mai ales conducerile psd din sebis sii zona+Remeteanu care nu clipeste in fata lui.veti vedea ,tot el va conduce.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.