Încă un „dealer” ce opera la AOA a fost arestat

Încă un „dealer” ce opera la AOA a fost arestat

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad anunță că încă un „dealer” de droguri care opera la AOA a fost arestat.

Cazul a fost documentat de Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad.

Potrivit IPJ Arad, „bănuitul a fost prins în flagrant delict, la data de 10 iulie a.c., în timp ce ar fi deținut, în vederea comercializării, în cadrul unui festival de muzică organizat în municipiul Arad, 19 comprimate MDMA, diferite cantități de droguri de mare risc (3-CMC) și de risc (cannabis), mai multe țigarete confecționate artizanal, conținând cannabis și 300 de pungi tip ziplock folosite pentru ambalarea drogurilor. Ulterior, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea, pentru 24 de ore a bănuitului, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea, fără de drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Față de acesta, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și de către Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.”

De remarcat, că pe tot parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.