INCENDIU DEVASTATOR, azi-noapte! O casă şi o magazie s-au făcut SCRUM (GALERIE FOTO)

INCENDIU DEVASTATOR, azi-noapte! O casă şi o magazie s-au făcut SCRUM (GALERIE FOTO)

O casă şi o magazie au ars în totalitate în cursul nopţii trecute.

Incendiul a avut loc la Chisindia, la faţa locului intervenind Detașamentul de Pompieri Sebiș, cu un ofițer, zece subofițeri, două autospeciale de stingere şi o autospeciala SMURD.

„Din păcate, în momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la întreg imobilul, favorizat de observarea târzie, prezenţa în podul casei a materialelor combustibile și exista riscul ca acesta să se extindă și la alte imobile învecinate. După aproximativ 3 ore de intervenție, incendiul a fost stins în limitele găsite. Nu s-au înregistrat victime”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

Cauza probabilă a incendiului a fost, potrivit ISU, „jar sau scântei” provenit de la un „coș, canal sau burlan de evacuare a fumului necurățat sau cu defecțiuni”.
De asemenea, Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit în municipiul Arad cu două echipaje de stingere, un echipaj SMURD, un echipaj descarcerare ușoară, un ofiţer şi 14 subofițeri, pentru stingerea unui incendiu la o anexă cu rol de magazie. „Incendiul se manifesta violent, generalizat si cu posibilitatea de propagare la alte trei imobile învecinate. S-a intervenit aproximativ 2 ore, incendiul fiind stins fără a se extinde la alte construcții.
Cauza probabilă: „scurt circuit electric la un conector electric care prezenta defectiuni””, informează ISU Arad.
Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.