INCENDIU în centrul Aradului! Circulația BLOCATĂ în zonă (GALERIE FOTO)

INCENDIU în centrul Aradului! Circulația BLOCATĂ în zonă (GALERIE FOTO)

Pompierii intervin la o clădire din centrul Aradului, unde, potrivit martorilor ar fi izbucnit un incendiu.

Este vorba despre clădirea unde se afla fostul local Bierhaus, pe Bulevardul Decebal. Pompierii au intervenit în această dimineață cu o autospecială și cu ambulanța SMURD. La fața locului s-a deplasat și poliția.

Traficul în zonă este îngreunat.

Revenim cu amănunte!

UPDATE

Detaşamentul de pompieri Arad a fost solicitat să intervină în această dimineața la un posibil incendiu (ieșea fum dintr-o clădire) pe B-dul Decebal colț cu Strada 1 Decembrie 1918 din Municipiul Arad, informează ISU Arad.

La faţa locului s-a deplasat 1 ASAS, 1 Descarcerare Ușoară și 1 SMURD TIM, în total 10 Subofițeri.

În momentul sosirii forțelor de intervenție ardea o coloană de cabluri în interiorul clădirii, cu emisie puternică de fum, s-a acționat prompt cu stingătoarele din dotare și incendiul a fost lichidat în primele minute.

După o evaluare mai amănunțită s-a constatat faptul că acele cabluri incendiate nu erau de curent electric, ci de Comunicaţii (telefonie, internet), a ars și s-a topit izolaţia pe aproximativ 200 m liniari. În momentul de față încă se mai acționează pentru răcirea zonei întrucât temperatura cablurilor aflate în pereți depășește 100 grade C, anunță ISU Arad.

Momentan este blocat accesul pe Strada 1 Decembrie.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.