INCENDIU într-un BLOC din Sebiş! Intervenţie DIFICILĂ a pompierilor, PANICĂ printre locatari (GALERIE FOTO)

INCENDIU într-un BLOC din Sebiş! Intervenţie DIFICILĂ a pompierilor, PANICĂ printre locatari (GALERIE FOTO)

Un incendiu a izbucnit în această seară la un coș improvizat de evacuare a fumului, într-un bloc de locuinţe din oraşul Sebiş, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

O intervenţie relativ simplă s-a complicat, potrivit ISU Arad, în momentul în care membrii echipajului de intervenţie şi-au dat seama că din cauza maşinilor parcate nu pot ajunge în apropierea obiectivului. Astfel, pompierii sebișeni au fost nevoiţi să realizeze un dispozitiv din 11 furtunuri tip C (aproximativ 230 de metri). „Incendiul a fost stins în 30 de minute apoi au fost verificate toate apartamentele de pe scara blocului pentru a nu mai exista și alte pericole. Cauza pribabilă a incendiului a fost «coș, canal sau burlan de evacuare a fumului improvizat, necurăţat sau cu defecţiuni». În cazul de față, proprietarii apartamentelor, care se încălzesc cu sobe, au coşul de evacuare a fumului în aerisire”, arată George Pleşca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

„Felicitări şi mulţumiri colegului plt. adj Marinică Dobrei, care a venit din timpul liber pentru a-și ajuta colegii”, mai transite Pleşca.

Foto: ISU Arad

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.