Incendiu la balastiera din Micălaca. Pompierii au găsit o victimă carbonizată

Incendiu la balastiera din Micălaca. Pompierii au găsit o victimă carbonizată

O persoană și-a pierdut viața vineri seara într-un incendiu izbucnit în municipiul Arad, la balastiera din Micălaca.

Incendiul a izbucnit la o anexă construită din lemn, în zona balastierei din Micălaca. La locul Pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD dintre care una Terapie Intensivă Mobilă.

Persoana care a anunțat pompierii le-a menționat acestora că există posibilitatea ca o victimă să fie surprinsă în interior. La momentul sosirii echipajelor,incendiul se manifesta violent, prin ardere generalizată la nivelul întregii construcții.

„Din nefericire, în interiorul clădirii a fost identificată o victimă carbonizată. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani care a suferit un atac de panică.  Incendiul, care s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați a fost localizat, iar pompierii au acționat pentru identificarea posibilelor focare ascunse, îndepărtarea efectelor negative și stabilirea cauzei probabile de producere a incendiului”, a precizat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

De menționat că acesta este al doilea incendiu produs în cursul zilei de vineri în care o persoană își pierde viața.

Foto: Arhivă, carcater ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.