INCENDIU la JUMBO: Mai multe PERSOANE au fost RĂNITE! (VEZI FOTO)

INCENDIU la JUMBO: Mai multe PERSOANE au fost RĂNITE! (VEZI FOTO)

Un incendiu soldat cu mai multe victime a avut loc în această dimineaţă la complexul comercial JUMBO. Victimele au fost surprinse de flăcări în interiorul complexului. Zeci de pompieri s-au deplasat la faţa locului pentru a stinge focul.

Din fericire a fost vorba doar despre un exerciţiu desfăşurat de Detaşamentul Arad al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). „A fost executat un exerciţiu cu forţe şi mijloace la complexul comercial JUMBO. Situaţia tactică a fost reprezentată de un incendiu cu victime surprinse în interiorul complexului comercial. La exerciţiu au participat trei echipaje de stingere cu trei autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj de căutare-salvare, un echipaj de salvare şi lucru la înălţimi, un echipaj SMURD şi grupa operativă a inspectoratului. Cei patru ofiţeri şi douăzeci de subofiţeri au executat misiuni specifice de recunoaştere, căutare-salvare victime, acordare de prim ajutor calificat şi stingere. Pe timpul exerciţiului au fost verificate şi sistemele de alarmare, de stingere şi de alimentare cu apă ale complexului comercial în cazul unui incendiu. Exerciţiu s-a desfăşurat în conformitate cu programul specific de pregătire a subunităţilor de intervenţie”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

 

  1. Asta e titlu de gazetar de 2 lei !!!!!! ,mai spune ca sunt si raniti ,doamne fereste ,
    Exercitiu este foarte util ,dar pana la a-l prezenta asa,e cale lunga ,lasa-te Lavando de gazetarie.

    Raspunde
  2. gunoiul asta de stire este preluat de la mitici
    numai la ei toate stirile incep cu senzational sau extraordinar
    apoi dupa ce citesti stirea iti dai seama ca ai fost pacalit sa citesti ceva enorm de banal si cu prost gust
    RUSINICA

    Raspunde
  3. penibil, este a nu stiu cata oara cand faceti asta, cred ca nu mai merita atentie situl. iti dai seama daca cineva care are rude sau prieteni care lucreaza acolo ca in prima faza se sperie aiurea. este de prost gust ce faceti, totala decredibilizare.

    Raspunde
  4. Chiar de prost gust titlul! Orlando, lumea are alte asteptari de la tine!

    Raspunde
  5. măi deontologilor puteti sa-i spuneti frumos omului ca nu e în regulă cum a prezentat stirea si poate pe viitor nu mai face.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.