Incendiu la o școală din județul Arad (FOTO)

Incendiu la o școală din județul Arad (FOTO)

Un incendiu a izbucnit într-o școală din județul Arad, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Incendiul s-a extins la nivelul podului școlii primare din orașul Chișineu-Criș, de pe strada Liliacului. La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Ineu – Garda 2 Chișineu-Criș cu două autospeciale de stingere, autoscară S42 și un echipaj SMURD.

„La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul unei săli de clasă, pe o suprafață de aproximativ 16 mp, cu degajare de fum. Incendiul a fost localizat și lichidat prompt în limitele găsite iar pompierii au acționat pentru ventilarea încăperii inundate cu fum. În urma flăcărilor, au ars mobilierul pe o suprafață de aproximativ 16 mp și bradul de Crăciun aflat în sala de clasă. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 65 de ani (angajată a școlii) care a suferit un atac de panică. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare”, transmite ISU Arad.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric care a avut loc la instalația de iluminat a bradului de Crăciun.

Foto: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.