Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Arad! Șase persoane au ajuns la URGENȚE(GALERIE FOTO)

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Arad! Șase persoane au ajuns la URGENȚE(GALERIE FOTO)

Șase persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, după ce o rezervă a Spitalului de Psihiatrie a luat foc.

Incendiul a fost anunțat la ora 4,24 prin apel la 112, fiind provocat de un pacient, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

,,La intervenție s-au deplasat două autospeciale de stingere, Descarcerarea ușoară, SMURD TIM Arad, SMURD EPA Vladimirescu și SMURD EPA Curtici, cu un total de 18 subofițeri și trei ofițeri. În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta într-o rezervă a spitalului cu degajarea mare de fum și posibilitatea de extindere. O parte a pacienților, aproximativ 15 persoane, s-au autoevacuat. Pompierii Detașamentului Arad au evacuat alți 6 pacienți și 3 cadre medicale. Echipajul SMURD TIM a evaluat persoanele evacuate, din care 6 au fost transportate la UPU Arad (3 pacienți și 3 cadre medicale), toate în stare bună cu ușoară intoxacație cu fum. Incendiul a fost lichidat după aproximativ 20 minute, la ora 4,48 fără a se extinde”, anunță ISU Arad.

Conform ISU, cauza probabilă a incendiului a fost ,,folosirea cu intenție a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului”.

Foto: ISU Arad

  1. […] post Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Arad! Sase persoane au ajuns la URGENTA (GALERIE FOTO) appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.