INCENDIU la un AZIL de BĂTRÂNI din județ. Momente de GROAZĂ pentru PACIENȚI și PERSONAL (FOTO)

INCENDIU la un AZIL de BĂTRÂNI din județ. Momente de GROAZĂ pentru PACIENȚI și PERSONAL (FOTO)

Pacienții și personalul unui azil de bătrâni din județ au trăit astăzi clipe de groază, după ce acoperișul clădirii a fost cuprins de flăcări.

Un incendiu a cuprins astăzi acoperișul azilului de bătrâni din orașul arădean Pâncota. Cei nouă pacienți aflați la momentul respectiv înăuntrul clădirii au reușit să iasă afară înainte de a ajunge pompierii, fiind ajutați de personalul unității.

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Ineu cu două autospeciale și cei ai serviciului de voluntari Pâncota cu o autospecială și 10 subofițeri. De asemenea, a intervenit și grupa operativă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad cu trei ofițeri.

„La momentul la care au ajuns echipajele incendiul se manifesta generalizat la acoperiș cu posibilități de propagare la clădirea învecinată. S-au autoevacuat nouă pacienți și trei angajați ai azilului. A fost trimisă în sprijin a treia autospecială de la Chișineu-Criș. De asemenea, pentru asigurarea intervenției s-a deplasat la fața locului și SMURD TIM Arad”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

  1. Buna ziua,
    Nu va suparati dar arata ca si structura o constructie tip anexa/facuta dupa „ureche”.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.