Incendiu la un restaurant. Acoperișul localului a fost cuprins de flăcări (UPDATE și GALERIE FOTO + VIDEO)

Incendiu la un restaurant. Acoperișul localului a fost cuprins de flăcări (UPDATE și GALERIE FOTO + VIDEO)

Pompierii arădeni intervin în aceste monente la un incendiu izbucnit la un restaurnat din comuna Vladimirescu.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, acoperișul restaurantului Mega Trak Parc situat la ieșirea din comuna Vladimirescu a luat foc. ISU intervine cu o autospecială 5003 MAN, o autospecială 5003, un IVECO A5000, un echipaj S42 SMURD și 15 subofițeri.

UPDATE: Incendiul a fost stins

„La sosirea celor trei echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat la acoperiș, favorizat de materialul din care era construit (șindrilă bituminoasă) cu posibilitatea de propagare la o construcție anexă, două autoturisme și un autocamion. Incendiul se manifesta pe aproximativ 300 mp acoperiș, propagat în interior, tavanul fiind din rigips. În sprijin au venit SVSU Ghioroc, Covăsânț și Păuliș, cu câte o autospecială de stingere și cate doi voluntari. Alimentarea cu apă s-a făcut din comuna Vladimirescu. În acest moment incendiul este localizat, nu s-a extins. Nu au fost înregistrate victime. În restaurant era personalul care s-a autoevacuat (patru persoane). Pe terasă erau cinci clienți”, a informat ISU Arad.

FOTO + VIDEO: ISU Arad

  1. […] post Incendiu la un restaurant. Acoperișul localului a fost cuprins de flăcări (UPDATE și GALERIE FOT… appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.