Incendiu la Uzina de Apă! A fost nevoie de intervenția ISU Arad

Incendiu la Uzina de Apă! A fost nevoie de intervenția ISU Arad

Un echipaj al ISU Arad a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Uzina de Apă 2 Arad. Acesta a fost provocat de un angajat aflat în ultima zi a preavizului de concediere, din răzbunare.

Acest scenariu a făcut parte dintr-un amplu exerciţiu al ISU Arad, care s-a desfăşurat în incinta Uzinei de Apă 2 Arad, situată pe DJ 709 între Arad şi Horia. Exerciţiul a avut loc miercuri, 17.08.2016, și a avut ca scop gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de incendii şi scurgeri de lichide periculoase, informează conducerea Companiei de Apă Arad.

Conform scenariului, în jurul orei 8.50, un angajat al Uzinei de Apă 2, care se afla în ultima zi a preavizului de concediere dat de conducerea societăţii, a deschis robinetul unui rezervor de clor lichid aflat în magazia de depozitare. Apoi s-a îndreptat spre clădirea cu birouri şi a stropit cu benzină dispeceratul şi biroul administrativ iar mai apoi le-a incendiat. Deşi incendiul a fost observat la timp şi personalul care avea atribuţii de stingere a intervenit în primă fază, nu s-a putut lichida focarul. A fost anunţat Detaşamentul de Pompieri Arad iar la faţa locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 autospecială SMURD, 1 autospecială căutare salvare. După sosirea forţelor de intervenţie, se observă că a fost spart şi un rezervor de clor lichid, astfel că a fost chemat în sprijin şi un echipaj N.B.R.C.

DSC_1457

Obiectivele acestui exerciţiu pentru personalul  Uzinei de Apă 2 au fost: asigurarea primei intervenţii în caz de situaţii de urgenţă, perfecţionarea modului de cooperare cu forţele implicate în gestionarea situaţiilor de urgenţă, viabilitatea sprijinului logistic pentru intervenţiile de lungă durată, înlăturarea tuturor deficienţelor cu privire la normele PSI.

DSC_1477

 

  1. Bună ziua, Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a rezolva nevoile dvs. financiare, oferă împrumut variind de la $ 5,000.00 la $ 10,000,000.00 Max, este fiabil, eficient, rapid și dinamic, cu 100% împrumut garantat oferă, de asemenea, (. Euro, lire sterline și dolari) rata dobânzii aplicabilă tuturor creditelor este (3%), în cazul în care sunteți interesat de a lua înapoi la noi prin intermediul serviciilor (harrysmith00003@gmail.com) furnizate includ:

    * Îmbunătățire acasă
    * Credite Inventator
    * Credite auto
    * Împrumut de consolidare a datoriei
    *Linie de credit
    * Al doilea împrumut
    * Credite pentru afaceri
    * împrumuturi personale
    * International Credite.

    E-mail: harrysmith00003@gmail.com

    Raspunde
  2. NUME FIRMA: FIRMA DE ÎMPRUMUT DE ONLINE CREDIT
    NUMĂRUL DE REFERINȚĂ COMPANIEI: 01920623
    EMAIL–online.credit22@gmail.com
    =============================================================================
    Bine ati venit la Online Credit împrumut firma, aceasta este o firmă de împrumut de caritate. Suntem institutie financiara format pentru a ajuta pe cei care sunt în crizele financiare şi de a ajuta le atinge scopurile in viata. Deci, dacă aveţi de gând prin crizele financiare, sau vă aflaţi în probleme financiare, si ai nevoie de împrumut pentru a porni propria ta afacere personala, sau soluţiona datoria dumneavoastră sau achita facturile, sau sunt constatare este greu să obțină împrumut de la Banca ta diverse.
    Ne da împrumuturi din gama de 1.000 la 10,000,000.Our credite sunt bine asigurate și securitate maximă este prioritatea noastră, la o dobândă de 2 % rata.
    OFERTA DE ÎMPRUMUT DISPONIBILE
    Noi oferim următoarele tipuri de credite si multe altele;
    * Personale Credite [securizate şi negarantate împrumut]
    * Credite pentru afaceri [securizate şi negarantate împrumut]
    * Maşină de împrumut [securizate şi negarantate împrumut]
    * Împrumut de consolidare [securizate şi negarantate împrumut]
    * Combinație de împrumut [securizate şi negarantate împrumut]
    * Home Improvement [securizate şi negarantate împrumut]
    –––––––––––––––––––––––––––
    CALIFICAREA DE DEBITOR
    1) debitor trebuie să fie cel puţin 18 ani mai sus
    Chiar 2) cu rău de credit, inca garanta debitorul creditului în termen de 24 de ore
    3) împrumut pot fi acordate chiar cu credit scăzut şi cu 24 de ore.
    ––––––––––––––––––––––––––––
    Obţine împrumut de incredere din ONLINE CREDIT împrumut firma.
    cu amabilitate mă întorc la noi prin e-mail nostru: [online.credit22@gmail.com], şi sperăm că toate problemele tale vor fi rezolva, sa nu de puterea noastră dar mea lui grace.
    cu stimă
    Dl Melissa Glaser

    Raspunde
  3. aveți nevoie de un împrumut pentru a plăti adâncimea ta?
    sau pentru a începe o afacere pe cont propriu,, nu aveți nevoie de un împrumut pentru orice scopuri financiare de împrumut personal, acasă împrumut, credit auto, student împrumut, împrumut de consolidare a datoriilor, de capital de risc, etc.
    Va oferim toate tipurile de împrumut la% dobândă 2 rate.contact-ne prin e-mail firma noastra. astutefinancialhelps@gmail.com

    Raspunde
  4. BUNA
    Suntem o instituție financiară formată pentru a ajuta pe cei
    care sunt în crizele financiare și de a le ajuta să își atingă obiectivele în viață. Deci, dacă aveți de gând prin crize financiare, sau vă aflați în probleme financiare și au nevoie de un împrumut pentru a începe propria afacere personală, sau să deconteze datoria dumneavoastră sau să plătească facturile, este greu pentru a obține împrumuturi de la banca dvs. diferite. Noi oferim împrumuturi variază de la 1.000 la 51,000,000.Our credite sunt bine asigurate și de securitate maximă este prioritatea noastră, la o rată a dobânzii de 2% .Va oferim toate tipurile de împrumut, cum ar fi, *, credit de nevoi personale, * Home Improvement de împrumut * acasă, * credit auto, * student împrumut * Credite de afaceri, * împrumut de consolidare a datoriei, * capital de risc, etc.
    .contact-ne prin e-mail firma noastra. astutefinancialhelps@gmail.com

    Raspunde
  5. Am adus la cunoștință de oferta noastră de împrumut de încredere.
    Noi oferim toate tipurile de împrumuturi cu dobândă de 3%, cu o reducere de două luni de transport. Daca sunteti interesati va rugam sa ne contactati prin firma noastra
    E-mail: monic.horvathinc@gmail.com

    Raspunde
  6. Ai vreo problemă financiară? aveți nevoie de un împrumut pentru a plăti datoriile? Ești în orice criză financiară? Apoi, sunteți sursa corectă. Ne sunt înregistrate și compania autorizată, vom da împrumuturi la o rată scăzută a dobânzii de 2%, pentru persoane fizice, firme si companii sub un anumit termeni și condiție clare și ușor de înțeles. Contactati-ne azi prin e-mail 🙁 dericwilliam2016@gmail.com)

    Raspunde
  7. Ești în nici un fel de dificultăți financiare? Ai nevoie de un împrumut pentru
    consolidarea datoriilor, construcții, credit imobiliar, refinanța, personal
    scop de afaceri sau de bani de urgență? Ești un om de afaceri sau
    femeilor care intenționează să-și extindă afacerea sa, va oferim împrumut de toate tipurile. dacă este interesat să ne contactați astăzi prin peterjamesuba@gmail.com cu informațiile de mai jos.

    NUMELE COMPLET:
    ȚARĂ:
    IMPRUMUT Suma necesară:
    DURATA DE ÎMPRUMUT:
    VENIT LUNAR:
    NUMAR DE TELEFON:
    Mulțumiri,

    dl Peter

    Raspunde
  8. Eu sunt Domnul, David, rezonabil și creditor bani reputate. Noi împrumuta fonduri pentru oameni care au nevoie de asistență financiară, vom da credite pentru persoanele care au rău de credit sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în business.Have ați fost în căutarea unui împrumut? Nu este nevoie să vă faceți griji, pentru că sunteți în locul potrivit și să ofere împrumuturi cu rată scăzută a dobânzii de 2%, deci, dacă sunteți în nevoie de un împrumut eu vreau doar să mă contactați prin adresa de e-mail este: davidmarkloanfirm22 @ gmail. com

    INFORMANTION DE LA TINE .. NEVOIE

    Numele complet ……….
    KrajStan ……….
    Sex ……….
    Vârstă ……….
    Adresa de acasa ……….
    Numărul de telefon personal ……….
    Numar de telefon de acasa ……….
    Venit lunar ……….
    Suma creditului necesar ……….

    Raspunde
  9. ba Orlando…ce pana mea e aici? Caritas?

    Raspunde
  10. Bună ziua, eu sunt Doamna Nelly preţioase, un imprumut privat creditorului care oferă împrumuturi la o rată a dobânzii de doar 2%. oferim, imprumuturile personale, car imprumuturi, business, capitalul de imprumuturi private etc pentru persoane fizice şi companii care au dificultăţi financiare sub un clar şi de înţeles şi condiţiile împrumutului. contact astăzi prin e-mail, astfel încât să putem oferi conditiile imprumutului nostru : (Nellyperious@gmail.com

    Raspunde
  11. Maria Victoria Vargas Puyo 13 noiembrie, 2016, 12:47 pm

    Ai nevoie de un împrumut rapid pe termen lung sau scurt, cu o rată a dobânzii relativ scăzut la nivelul de 3%? Noi oferim împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, împrumut acasă, credit auto, student de împrumut, de consolidare a datoriei de împrumut e.t.c. Nu contează scorul dvs. de credit. Ne sunt garantate în oferirea de servicii financiare pentru numeroși clienți noștri din întreaga lume. Cu pachetele noastre de creditare flexibile, împrumuturi pot fi prelucrate și transferate către debitor în cel mai scurt timp posibil, contactați specialistul nostru pentru sfaturi și planificarea finanțelor. În cazul în care aveți nevoie de un împrumut rapid să ne contactați prin mvargaspuyo1@gmail.com

    Raspunde
  12. Noi oferim împrumut la o rată scăzută a dobânzii de 3%. Aplica pentru un împrumut rapid și convenabil de a plăti facturile și să înceapă o nouă afacere sau re-finanțarea proiectelor lor la o rată mai ieftin de interes de 3%, Ai un scor redus de credit și tu le este greu pentru a obține împrumut de capital de la nivel local bănci și alte instituții financiare? Aici este sansa ta de a obține un împrumut de la organizația noastră. Noi oferim credite persoanelor fizice pentru următoarele scopuri și multe altele. Creditul pentru nevoi personale, de expansiune de afaceri, Business Start-up, Educație, consolidarea datoriilor, Hard Money Credite. Contactati-ne azi prin e-mail: anerocredit@gmail.com

    Raspunde
  13. Buna,

    Sunteți în căutarea pentru libertate financiară? Ai datorii, ai nevoie de un împrumut pentru a începe o nouă afacere? sau colaps financiar, aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? Atunci banca refuză finanțarea? Doriți să vă îmbunătățiți financiară? au nevoie de un împrumut facturile sunt plătite? nu caută mai mult, salutăm o oportunitate pentru toate tipurile de credite la o rată a dobânzii foarte accesibil de 2% pentru alte informații, contactați-ne prin e-mail la adresa: (professionalfinancegroup1@gmail.com)

    Ai nevoie de un împrumut de afaceri?
    Ai nevoie de un împrumut personal?
    Vrei să cumperi o mașină?
    Doresc să-și refinanțeze?
    Ai nevoie de un credit ipotecar?

    Ai nevoie de un imens capital pentru a începe propunerea dvs. de afaceri sau de extindere? V-ați pierdut speranța și crezi că nu există nici o cale de ieșire, și sarcinile financiare persistă?

    Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe posibile cooperare de afaceri Contactați-ne prin e-mail: (professionalfinancegroup1@gmail.com) sau Text + 1-216-200-6707)

    Raspunde
  14. Oferta de împrumut de finanare sigure i fiabile
    buna ziua ofer bani cu imprumut tuturor oamenilor doar cu cateva acte copie dupa buletin si adeverinta de salariat , suma minima este de 1000 de euro iar cea maxima de 500000 de euro , perioada de 1 -10 ani , .primiti bani in cateva ore de la depunerea actelor eu va astept cu drag .trebue platita si o taxa , iar ea se scade la prima rata alinbaunaure11@gmail.com

    Raspunde
  15. Imprumuturi pentru oameni in dificultate
    buna ziua ofer bani cu imprumut tuturor oamenilor chiar si celor in biroul de credit doar cu cateva acte copie dupa buletin si adeverinta de salariat , suma minima este de 2500 de euro iar cea maxima de 200.000 de euro , perioada de 2 – 10ani pentru mai multe detalii accesati si alegeti una din metodele de finantare alinbaunaure11@gmail.com

    Raspunde
  16. Aceasta este o ofertă privată și oferim toate tipurile de servicii de împrumut, cum ar fi creditele garantate și negarantate pentru persoane fizice și companii, la o rată a dobânzii foarte scăzută. Aplica acum pentru o afacere personală sau de astăzi împrumut multi-scop și vă rugăm să răspundeți cu adresa de e-mail pentru mai multe informatii cu privire la finanțările noastre de împrumut. Contactați-mă prin fredm1192 @ gmail. com acum

    Raspunde
  17. Sunteți în căutarea unui împrumut de afaceri? personal de împrumut, împrumut casa, credit auto, student de împrumut, împrumut de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc, sau ați fost refuzat un împrumut de către o bancă sau o instituție financiară pentru orice ne reasons.Contact astăzi la (Kendrick_finance@mail.com ) și de a lua împrumut de azi. Suntem creditori privați, creditarea întreprinderilor și persoanelor fizice într-o rată scăzută a dobânzii și la prețuri accesibile de rată a dobânzii de 2%. dacă este interesat?
    E-mail de contact: Kendrick_finance@mail.com

    Raspunde
  18. Crezi că de a obține un împrumut? Ești serios nevoie de un împrumut de urgență pentru a începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este sansa ta de a realiza dorința dumneavoastră, vom da credite personale, credite de afaceri și împrumuturi corporative, precum și toate tipurile de împrumut cu dobândă la 2% pentru mai multe informatii contactati-ne prin e-mail: (louisppp6@gmail.com)
    Philippe louis

    Raspunde
  19. catherine flores 31 martie, 2017, 4:25 pm

    OFERTA DE ÎMPRUMUT,
    Ești un om de afaceri / femeie? Ești în orice mizerie financiară sau au nevoie de fonduri pentru a începe propria afacere? Sau, pentru a plăti facturile sau de a începe o afacere bună? Ai un scor redus de credit și au dificultăți în a obține împrumuturile de capital circulant de la instituțiile financiare și băncile locale sau altele? Tot ce trebuie să faceți este să contactați adresa de astăzi prin e-mail meu: (catherineflores307@gmail.com)

    Raspunde
  20. Mr lanlzar owen 5 aprilie, 2017, 8:53 am

    Ai nevoie de un împrumut între persoane fizice pentru a
    a face față cu dificultăți financiare și
    în cele din urmă din impas cauzat de
    bănci pentru respingerea lor
    aplicarea de înregistrare de credit? A lua legatura:
    (Lanlazarowen@gmail.com) va oferim
    împrumut autentic de la 1-1000,
    nici o garanție bancară, și la un interes
    rată de 2% la prețuri accesibile. Poti sa ma ajuti
    face o anumită sumă de împrumut vă
    vrei. Contactați-mă dacă sunteți interesat.
    E-mail: lanlazarowen@gmail.com

    Raspunde
  21. buna
    Ofer un împrumut de 2.000 € până la 5.000.000 € și orice persoană care poate rambursa cu dobândă la o rată de 2%. Fac împrumuturi locale și împrumuturi internaționale pentru oameni din întreaga lume. Dacă sunteți într-adevăr nevoie, vă rugăm să contactați-mă prin e-mail: andyjameslending@outlook.com

    Raspunde
  22. Buna ziua Sunt o femeie de afaceri. Am oferit un împrumut de 5.000 EURO 2000000 EURO condiții foarte simplu pentru toți oamenii în mod sincer și serios pentru a rambursa cu rata dobânzii de 2% pe an, pe o perioadă de rambursare la prețuri accesibile. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati prin e-mail. E-mail: christiworldpersonal@gmail.com

    Raspunde
  23. Căutați un împrumut de afaceri? Împrumut personal, împrumut student, împrumut student, împrumut student, împrumut de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. Dacă da. Contactați-ne astăzi la: (ericfinancee@gmail.com veya ericfinancee@outlook.com) astăzi.

    Raspunde
  24. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM BĂRBAȚI BANI PENTRU A PLĂTI VOCURI CONTACT VIA: mrssandrabrencelaonfunds@gmail.com PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII.

    Raspunde
  25. VREAȚI UN UN ÎMPRUMUT

    Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă rezolva datoriile sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți nevoie de fonduri pentru finanțarea proiectului dvs.? E-mail: (Larryellisonfinance@gmail.com) Oferim servicii garantate de împrumut de orice valoare și în orice parte a lumii pentru persoane fizice, societăți, agenți imobiliari și corporații la rata superioară a dobânzii de 2%. Pentru cerere și mai multe informații, trimiteți răspunsuri la următoarea adresă de e-mail: Larryellisonfinance@gmail.com

    Raspunde
  26. Aplicați pentru asistență financiară, la un nivel scăzut de 2%, va oferi împrumut de afaceri pentru împrumuturi personale toate tipurile de împrumut pentru mai multe informații email: p_dorothy@aol.com

    Doamna Dorothy

    Raspunde
  27. LARRY ELLISON 19 mai, 2018, 3:46 am

    Aveți nevoie de un împrumut autentic pentru a vă achita facturile, a începe o afacere sau orice alt tip de împrumut, contactați-l pe dl Larry Ellison la {Larryellisonfinance@gmail.com}.

    Raspunde
  28. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a-ți plăti facturile, a începe o afacere sau orice fel de împrumut, contactați domnul Jean Carlos pe {creditplusfinance11@gmail.com}

    Raspunde
  29. eine zertifizierte Darlehensorganisation, die Einzelpersonen Darlehen anbietet und zusammenarbeitet
    Stellen, die Darlehen für kleine Unternehmen benötigen, persönliche Investitionen mit
    ein Zinssatz von 3%. Unser Franchise umfasst lokale und internationale
    Kredite an Personen auf der ganzen Welt. Wir arbeiten auch über ein Online-Konto
    Übertragen Sie global. Unser Uhrwort ist Ehrlichkeit und Vertrauen. Weitere Informationen
    oder anfragen Bitte kontaktieren Sie uns über assurancefinanceloan@yahoo.com

    Raspunde
  30. Mr Abdullah Ibrahim 5 februarie, 2019, 8:43 pm

    Are you in need of Urgent Loan Here no collateral required all problem regarding Loan is solve between a short period of time with a low interest rate of 2% and duration more than 20 years what are you waiting for apply now and solve your problem or start a business with Loan paying of various bills I think you have come to the right place I’ll advise you can contact us via email
    whatspp +917738214856
    abdullahibrahimlender@gmail.com
    Mr Abdullah Ibrahim

    Raspunde
  31. Herr Roland Johnson 20 februarie, 2019, 6:45 am

    Bună dimineața ce faci,

    Tu care cauți bani de împrumut. Sunteți un executiv corporativ, un investitor privat sau mai degrabă o persoană care are nevoie de o finanțare rapidă, luând în considerare o situație. Iată o oportunitate de a împrumuta bani online în 48 de zile Vă ofer un împrumut de la 10.000 € la 500.000 € până la 5.000.000 €.Eemail: mrrolandjohnson62@gmail.com

    Raspunde
  32. O zi buna,

    (Roland Johnson Loan Consult) oferă o gamă largă de împrumuturi financiare Servicii pentru organizații și indivizi care cooperează. la o rată rezonabilă de 2%. și suma noastră de împrumut variază de la suma mică a împrumutului de afaceri până la o sumă maximă de alegere fără
    tensiune

    Dacă aveți nevoie de ajutor financiar sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă rezolva datoriile neplătite sau a începe o afacere nouă, sunteți cu siguranță în organizația potrivită pentru a începe tranzacția.

    Solicitanții sunt rugați să furnizeze informațiile solicitate mai jos și să ne contacteze prin e-mail cu privire la împrumutul dvs. Prelucrarea serviciului de e-mail al companiei noastre
    (Mrrolandjohnson62@gmail.com)

    Sunt necesare informații necesare
    Numele complet:
    Țară:
    Suma creditului:
    Perioada de creditare:
    Numar de mobil:

    Managementul:
    (Dl Roland Johnson)

    Raspunde
  33. Bună ziua, Sunteți un om de afaceri sau o femeie? Aveți nevoie de un împrumut de urgență? Afacerea sau proiectul dvs. necesită finanțare sau aveți nevoie de bani pentru a cumpăra o casă sau o mașină sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă achita datoria? Și ați fost atât de greu să obțineți un împrumut de la băncile locale sau de la alte instituții financiare? Dacă răspunsul dvs. este da, vă sfătuiesc să contactați compania Global Finance prin (globalfinancingfund@gmail.com)

    Raspunde
  34. Hi am Dobson, private lender. As a loan lender, we offer loans at an interest rate of 2% per annum and between $ 10,000.00 and $ 500,000.00 and € 10,000.00 to € 500,000.00. 100% guaranteed and unsecured loans are available. We have guaranteed financial services to our numerous customers all over the world. With our flexible loan packages, loans can be processed and money transferred to the borrower within 2 days. We work clearly and understandably and offer all kinds of loans to interested customers, businesses, individuals and real estate investors. Contact us by email: dobsonquickloan@gmail.com

    Raspunde
  35. Ai nevoie de un imprumut urgent ??

    Ești un bărbat sau o femeie de afaceri? Și aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a începe propria afacere? Sau aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte institute financiare? Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: (lance07@financier.com) oferim împrumut la 2,50% Împrumuturile noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră, obiectivul nostru principal este să vă ajutăm să obțineți serviciile pe care le meritați. Programul nostru este cel mai rapid mod de a obține ceea ce ai nevoie într-o clipă. Reduceți-vă plățile pentru a ușura efortul asupra cheltuielilor dvs. lunare.

    Oferim o gamă largă de servicii financiare, care includ: Planificare de afaceri, Finanțe comerciale și de dezvoltare, Proprietăți și credite ipotecare, Împrumuturi de consolidare a creanțelor, Împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi private, împrumuturi pentru camioane, împrumuturi de refinanțare a locuințelor Împrumuturi pentru hoteluri, împrumuturi agricole cu dobândă scăzută la 2,50 % pe anul pentru persoane fizice, companii și organisme corporative. Obțineți cele mai bune pentru familia dvs. și dețineți-vă casa de vis, precum și sistemul nostru de împrumuturi generale Număr de apel WhatsApp (+ 1 321-5220-819)

    Suntem certificate, de încredere, de încredere, eficiente, rapide și dinamice. Și cooperați finanțator pentru imobiliare și orice fel de finanțare pentru afaceri Aplicați astăzi și veți primi un împrumut de la noi .. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze pentru mai multe informații prin e-mail: lance07@financier.com

    Aplicați acum și obțineți acel vis pe care îl doriți întotdeauna pentru sinele vostru.
    Semnat
    Managementul.
    Lance W

    Raspunde
  36. Bună ziua domnule și doamnă
    Ma prezint, sunt doamna Marie Pierre, acord credite oricui doreste ajutor financiar. Acesta este un împrumut între individ cu condiții foarte simple. Oferta mea este cuprinsă între 2.000,00 euro și 800.000,00 euro. Rata dobânzii mele pe durata acestui împrumut este de 2%, iar rambursarea se face lunar.
    Dacă sunteți interesat, contactați-mi prin e-mailul meu: caravellamariepierre@gmail.com

    Raspunde
  37. Geht es dir finanziell schlecht? Ergreifen Sie dieses lebenslange Angebot für Finanzdarlehen und geben Sie Ihrem Geschäft, Ihrer Ausbildung, Ihrem Zuhause und Ihrem Bau einen Aufzug. 10.000,00 bis 50.000.000,00 USD mit

    maximal 60 Jahre bei 3,0%. Kontaktieren Sie uns mit den folgenden Informationen, damit wir fortfahren können. Kontaktieren Sie uns noch heute unter:
    1. Vollständige Namen: ______
    2. Kontaktadresse: __________
    3. Land __________
    4. Benötigter Kreditbetrag: _________
    5. Laufzeit des Darlehens: _________
    6. Direkte Telefonnummer: ________
    7. Zweck des Darlehens: ________
    8.Alter .__________________
    9.Sex .__________________
    10.Besetzung .___________
    11.Monatliches Einkommen ._________

    Grüße,

    George Williams
    KONTAKTIEREN SIE UNS MIT DIESER E-MAIL: gwilliams18443@gmail.com

    Raspunde
  38. LAUREN NAPOLEON 9 aprilie, 2020, 9:44 pm

    BUNA!!!
    Aveți nevoie de asistență financiară?
    O mulțime de oameni sunt acolo în căutare de ajutor financiar, dar nu știu cum să facă asta.

    Știți că puteți solicita un împrumut și puteți obține un împrumut în mai puțin de 24 de ore pentru a vă rezolva situația financiară? o mulțime de oameni consideră că este atât de dificil să obțină un împrumut de la băncile lor locale sau de la alte instituții financiare datorită ratei dobânzii ridicate, garanțiilor insuficiente, raportului datoriei / veniturilor, scorului creditului scăzut sau din alte motive.

    Nu mai așteptați în jur! La NoviCap, oferim soluții de finanțare. Oferim tot felul de împrumuturi, oferim opțiuni de împrumut flexibile și multiple, inclusiv împrumuturi garantate și negarantate, împrumuturi pe termen lung și pe termen scurt, adaptate nevoilor dvs. financiare.

    Pentru întrebări – Trimiteți un e-mail la (novicapfinancialservices@gmail.com sau WhatsApp prin: +31642117819)

    ne străduim să facem împrumuturile ușoare, convenabile și accesibile.

    Serviciul nostru este foarte rapid, de încredere și de încredere și puteți împrumuta până la 20 de milioane de euro la o dobândă subvenționată de 2,5% pe an. Suntem compania potrivită de a contacta atunci când aveți nevoie urgentă de împrumut.

    Puteți solicita un împrumut oricând și oriunde, la propriul loc convenabil, folosind telefonul sau laptopul, tot ce trebuie să faceți este să ne contactați prin intermediul
    Email: (novicapfinancialservices@gmail.com) OR
    Scrie-ne pe WhatsApp prin: +31642117819.

    Suntem întotdeauna încântați să oferim sprijin financiar.
    Oferim servicii de împrumut de 24 de ore la nivel mondial.

    Raspunde
  39. Bună ziua doamnelor și domnilor
    Aveți mare nevoie de consolidare financiară (împrumut)?
    O mulțime de oameni se confruntă cu provocări financiare premature și majoritatea nu sunt capabili să obțină împrumuturi de capitaluri proprii de la băncile lor locale sau de la alte instituții financiare din cauza ratei dobânzii ridicate, a garanțiilor insuficiente, a raportului datorie / venit, a scorului creditului scăzut sau din alte motive.

    Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, vă sfătuiesc să contactați compania mea și vă putem ajuta cu un împrumut.
    Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri, împrumut ipotecar și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt, împrumuturi garantate și fără garanții și, de asemenea, puteți împrumuta până la 20 de milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

    Pentru mai multe informatii; aici sunt datele noastre de contact.
    E-mail de contact: novicapfinancialservices@gmail.com
    Număr de contact: +31642117819 (WhatsApp)

    Nu mai există timpi de așteptare sau vizite stresante la bănci. Serviciul nostru este disponibil 24/7 – puteți obține un împrumut și completați tranzacțiile ori de câte ori doriți.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.