INCENDIU PUTERNIC la DELPHI Ineu. Hala a LUAT FOC cu tot cu OAMENI! (GALERIE FOTO)

INCENDIU PUTERNIC la DELPHI Ineu. Hala a LUAT FOC cu tot cu OAMENI! (GALERIE FOTO)

Pompierii au intervenit la fabrica Delphi din Ineu, acolo unde hala de producţie a luat foc iar mai multe persoane au fost surprinse în interiorul acesteia.

La faţa locului au intervenit pompierii Gărzii nr. 1 de intervenţie Ineu, din cadrul Secţiei de Pompieri Ineu.

„Situaţia tactică a presupus un incendiu generalizat la hala de producţie a operatorului economic, cu victime surprinse în interiorul halei”, precizează George Pleşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Nu s-au înregistrat vicitme (şi) pentru că, în realitate, nu a fost vorba decât de un exerciţiu la care au participat doi ofiţeri, 15 subofiţeri, 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă, 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă care are şi capabilităţi de descarcerare, 1 autospecială de salvare şi intervenţie la înălţimi.

În cadrul exerciţiului au fost testate capacităţile ofiţerilor de conducere a intervenţiei şi a subofiţerilor cu privire la modul de executare a procedurilor privind intervenţia în astfel de situaţii. Exerciţiul a fost evaluat de către un ofiţer din cadrul Centrului Operaţional al inspectoratului.

De asemenea s-au verificat sursele de alimentare cu apă ale operatorului economic şi modul de pregătire a angajaţilor în cazul producerii unui incendiu.

  1. Sa va trazneasca Dzeu si Hristos cu titlurile voastre !!!

    Raspunde
  2. Adunătură de cercopiteci retardați la voi in redactie…

    Raspunde
  3. Oricum, hala a luat foc saptamana trecuta. Toti suntem morti deja. Nasol…

    Raspunde
  4. Nebuni ce sunteti!!! Sora mea lucreaza acolo si cand am citit titlul si m-a auzit si mama mea (cardiaca de altfel) abia am mai linistit-o pana am reusit sa citesc tot. Nu va temeti de Dumnezeu? Nebunilor!!!

    Raspunde
  5. vai de capul vostru…. site de kkt. deveniti si voi ca si cancan si toate rahaturile de site-uri. sper sa dispareti!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.